תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי קרבונרה עם בטן חזיר ואפונה טרי. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 844 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך עלי דפנה, ביצים, מלח גס כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו ספגטי קרבונרה עם אפונה, ספגטי קרבונרה עם אפונה לשניים, ו ספגטי קרבונרה עם אפונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשפשף מלח גס כוסברה לתוך בטן חזיר. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
בטן חזיר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מחממים תנור ל-275F.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
3
מניחים בטן חזיר בסיר גדול אטום.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים בצל, הבא 5 מרכיבים, 2 כפות יין, מרק עוף. מביאים לרתיחה, מכסים ומעבירים לתנור. לבשל עד חזיר הוא מאוד רך כאשר פירסינג עם מזלג, מפנה כל 30 דקות, על 2 שעות 15 דקות. מגניב במקצת. כיסוי וצינה לפחות 1 יום ועד 2 ימים.
להוסיף תערובת למחבת עם חזיר ולזרוק, הוספת נוזל בישול יותר על ידי כף אם יבש. עונה בנדיבות עם פלפל שחור. מחלקים בין קערות ומגישים, עובר נשאר 1/4 כוס גבינת פרמזן לצד.