קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

עוגות טאקו.

עוגות טאקו.
. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: עוגות טאקו אישיות, פופס עוגה, פשטידות סוכריה על מקל, פשטידות מיני על מקל, ו עוטפת טאקו ירוקה אולטימטיבית עם בשר טאקו עדשים-אגוז (טבעוני + ללא גלוטן).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לאפות קרום עוגה בעקבות הוראות החבילה, אבל לחתוך את זמן לאפות במחצית.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני-גבוה, לבשל את בשר בקר הקרקע עד חום שווה; לנקז עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים חצי שעועית מטוגנת בכל קליפה עוגה, מורחים על הקרקעית ואת הצדדים של פגזים אפויים חלקית.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
קרום עוגהקרום עוגה
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
5
מורחים שכבה של בשר טחון על השעועית, ומעל עם הבצל, שבבי טורטייה כתוש, וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס טורטייהצ ' יפס טורטייה
בשר טחוןבשר טחון
גבינהגבינה
מורחיםמורחים
שעועיתשעועית
בצלבצל
6
אופים 15 עד 20 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב, והגבינה תוססת. למעלה עם חסה, עגבניות, שמנת חמוצה וזיתים שחורים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים שחוריםזיתים שחורים
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
חסהחסה
גבינהגבינה
עגבנייהעגבנייה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.