עוגת דלעת פאונד
מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סוכר, אבקת אפייה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוגת דלעת פאונד, עוגת דלעת פאונד, ו עוגת דלעת פאונד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, שמנת החמאה והסוכר עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, קינמון, סודה, מלח, שיני ותבלינים עוגה.
בקערה קטנה, לשלב דלעת תמצית רום.
מוסיפים מרכיבים יבשים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם תערובת דלעת.
יוצקים למחבת שפופרת משומנת ומשוריינת 12 כוס מחורצת.
אופים ב 325° במשך 80-90 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מחבת מתלה חוט כדי להתקרר לחלוטין. אבק עם סוכר של ממתקים.