פולו סיודד עם סלסה עגבניות כבושות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 4124 קלוריות, 596 גר' של חלבון, ו 148 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שמן צמחי, סוכר חום, בצל ירוק בגריל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. מתכונים דומים: עוף בגריל בכוסברה עם עגבניות כבושות וסלסה אבוקדו, טוטצ'וס (נאצ'וס תפוחי אדמה) עם רוטב גבינה, סלסה עגבניות חרוכה, צ'וריסו, חלפניו כבוש, ו Salsan Arroz con Pollo.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עוף עונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עוף שלם
3
מחממים מחבת טחון גדולה מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים שמן ומניחים עוף בצד העור במחבת למטה. צור במשך 4 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל עוד 8 דקות. הפעל עוף ולבשל עוד 4 דקות, או עד רק מבושל כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
בינתיים, להפוך את הרוטב על ידי היתוך חמאה במחבת בינוני על אש מתונה. מבשלים שאלוט ופטריות עד רך וזהב, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שאלות
חמאה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים חלפיניו וכמון, חום נמוך יותר, ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חלפיניו
כמון
6
להוסיף ציר עוף. הפעל חום גבוה ומבשל עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
7
מוסיפים שמנת או חצי וחצי וכוסברה וחוזרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
קרם
8
הסר מהחום. מחית בבלנדר, לעבור דרך מסננת רשת תיל, ולחזור לחום.
ציוד שתשתמש בו
מסננת
בלנדר
9
מקציפים חלמונים, סוכר וחומץ יחד בקערה קטנה. בעוד ממשיכים לטאטא, יוצקים כוס אחת רוטב כוסברה מטוגנת לתערובת ביצה כדי למזג. לאחר מכן לשלב תערובת ביצים עם מחית ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב הוא עבה וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
עלי וגבעולי כוסברה
חומץ
רוטב
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
10
מסדרים עוף בגריל על מיטה של אורז האהוב עליך ורוטב כפית על כל.
מרכיבים שתצטרך
עוף בגריל
רוטב
אורז
11
מקשטים עם עלי כוסברה, בצל ירוק בגריל, וסלסה עגבניות כבושות.
הסר מחום ושמורה. למדוד זנגביל, שום, זרעי חרדל, פלפל סדוק, כמון, קאיין, כורכום על צלחת ומקום ליד תנור. בסיר בינוני אחר, מחממים שמן על חום מתון עד רק עישון.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוק
זרעי חרדל
כורכום
פלפל קאיין טחון
שום
ג ' ינג ' ר
כמון
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
כיריים
17
מוסיפים תבלינים ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד ניחוחות משתחררים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תבלינים
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
18
הסר מהחום ומערבבים בתערובת חומץ. מיד לשפוך על תערובת עגבניות שמורות. מערבבים לשלב, לכסות עם ניילון לעטוף, להכניס למקרר 3 עד 4 שעות או כמה ימים. עושה 2 כוסות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינוט נואר Vin De סנדוויץ 'של ג' ימי ג ' ון עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.