קושימומחה
מוכן ב57 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

עוף פרמזן

עוף פרמזן
פרמזן עוף דורש כ-57 דקות מתחילתו ועד סופו. בבמנה עיקרית זו יש 475 קלוריות, 53 גרם חלבון ו-11 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 41 מעריצים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. גשו לסופר וקנו פלפל, לחם, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון ספונקולרי של 90%, המנה הזו מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו אצבעות עוף פרמזן קלות ועטיפות עוף פרמזן, אצבעות פרמזן קלות עוף פרמזן ועטיפות עוף פרמזן, ואצבעות עוף פרמזן קלות ועטיפות פרמזן עוף.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים את הלחם בקערת מעבד מזון ומעבדים עד שנוצרים פירורים עדינים, כ-25 עד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים את הפירורים על תבנית עם נייר אפייה ואופים 12 דקות, עד להזהבה. (תסיים עם כ-1 1/3 כוסות פירורים קלויים.)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בקערה בינונית, זורקים את הפירורים עם אורגנו, אבקת שום, פפריקה, 1/4 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל. בקערה אחרת מקציפים את החלבונים והחלב יחד. בקערה שלישית מערבבים יחד את הקמח, ואת 1/4 כפית המלח הנותרת ו-1/4 כפית פלפל שחור. טובלים כל חתיכת עוף, חתיכה אחת בכל פעם, בקמח, מנערים עודפים, ואז ביצה, ואז פירורי לחם, מנערים עודפים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מגבירים את טמפרטורת התנור ל-400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מניחים חזה לחם בתבנית זכוכית ומרססים מכל צד בספריי בישול, כ-5 שניות בסך הכל לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
8
אופים את השדיים עד שהם מבושלים והפירורים משחימים, כ-15 דקות. משטחים ברוטב מרינרה, מוצרלה ופרמזן ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות, עד שהגבינה מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מקור מצוין ל: חלבון, ויטמין A, ריבופלבין, ניאצין, ויטמין B6, ויטמין C, סידן, ברזל, זרחן, סלניום
10
מקור טוב ל: תיאמין, ויטמין B12, חומצה פנטותנית, יוד, מגנזיום, מנגן, אשלגן, אבץ

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, יין ברברה

קיאנטי, מונטפולצ'יאנו ויין ברברה הם הבחירות המובילות שלי עבור פרמזן עוף. כאשר עוף משולב עם רוטב עגבניות וגבינה, הוא יכול להתמודד עם יין אדום קל או בינוני. מכיוון שמדובר במנה איטלקית-אמריקאית, הלכנו על יינות איטלקיים. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות וינומיות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.