המתכון צ'ימיצ' נגות בקר ושעועית מוכן בערך 45 דקות והוא בהחלט מעולה צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 416 קלוריות. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שעועית מטוגנת, בצל, פלפל חריף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 45%. ציון זה מוצק. נסו צ'ימיצ' נגות בקר, צ'ימיצ' נגות בקר, ו צ'ימיצ' נגות בקר עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים בקר, בצל, פלפל ירוק ושום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את השעועית, הגבינה ורוטב הטאקו. מבשלים ומערבבים עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טאקו
רוטב חמוציות, להגשה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
3
מסירים מהאש. כף בערך 1/3 כוס מחוץ למרכז על כל טורטיה. מקפלים קצה המילוי הקרוב ביותר; מקפלים בשני הצדדים ומגלגלים. מאובטח עם קיסם. במחבת גדולה מטגנים טורטיות, מקופלות כלפי מטה, בשמן למשך 2-3 דקות או עד להשחמה קלה. הפעל; לבשל 2-3 דקות יותר.
פינו נואר, ריזלינג ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. מרתפי הטומי של סילבר אוק נהר הרוסי פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
טומי מרתפים על ידי סילבר אלון רוסי נהר פינו נואר
עמק הנהר הרוסי שלנו משנת 2009 פינו נואר בעל צבע אודם עם הדגשות סגולות ואף מורכב של עלי כותרת של ורדים טריים, לילך, תפוחים מסוכרים, תבליני אפייה מתוקים ורמז למנטה. יש לו התקפה עשירה ורחבה על החיך ותווים של קרמל, חמאה ופירות אדומים בשלים. יין אקספרסיבי זה בעל גימור מאוזן של פירות, תבלינים, חומציות טבעית בהירה וטאנינים עדינים.