קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

צלעות בקר עם כרוב כבוש

צלעות בקר עם כרוב כבוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר צלעות Short Sauerbraten. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 783 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ Allrecipes יש 61 אוהדים. אם יש לך חומץ יין, שום, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו 5 דקות. נסו צלעות בקר עם כרוב כבוש, צלעות בקר ברביקיו קצרות, ו צלעות בקר קצרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
צלעות קצרות העונה משני הצדדים עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
2
מחממים שמן במחבת כבדה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים צלעות קצרות בקבוצות, פונה כמה פעמים, עד השחמה מכל הצדדים, על 10 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הסר צלעות קצרות לאמבט פלסטיק lidded גדול בזמן שאתה עושה את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
4
יוצקים 1 1/2 כוסות מים, חומץ סיידר, וחומץ יין אדום למחבת החמה ולהביא לרתיחה. מבשלים ומערבבים, מגרדים כל חתיכות משחימים מהתחתית על המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים גרגרי ערער, ציפורן ועלי דפנה, מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גרגרי ערערגרגרי ערער
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
6
הסר מהחום ויוצקים 1 כוס מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
7
יוצקים תערובת על הצלעות ומניחים באמבט קרח עד צונן, 30 עד 40 דקות. לכסות ולשרות במקרר במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
8
ממיסים חמאה בסיר גדול וכבד או בתנור הולנדי על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל, סלרי וגזר בחמאה המומסת עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
9
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
10
מניחים צלעות קצרות במרינדה מעל החלק העליון של תערובת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
11
יוצקים המרינדה הנותרים מן האמבטיה פלסטיק ומערבבים 1 כוס מים, מרק עוף, וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
12
מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום ומבשלים על נמוך, מכוסה, עד הבשר הוא מזלג מכרז, 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
13
הסר בשר למגש. להשליך גרגרי ערער, ציפורן, ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
14
מפזרים תערובת בצל מבושלת על החלק העליון של הבשר, שמירה על עודף נוזל בישול במחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
15
מניחים סיר עם נוזל בישול שנותר מעל חום בינוני גבוה. לטחון gingersnaps במעבד מזון עד בסדר לנוזל במחבת. מערבבים בחומץ בלסמי ומרתיחים עד מופחת מעובה, ברפרוף שומן, על 20 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם. מסננים רוטב דרך מסננת רשת בסדר, כפית על הבשר, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת1קילוגרםצלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2(חוֹרֶף)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)1גזר, קצוץגזר, קצוץ2ביוןסלרי, קצוץסלרי, קצוץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)3ציפורןשום, טחוןשום, טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעוגיות ג'ינג'ים מרוסקותעוגיות ג'ינג'ים מרוסקות6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם12גרגרי ערערגרגרי ערער1גדולבצל, קצוץבצל, קצוץ1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן2(חוֹרֶף)סוכר לבן, או לפי הטעםסוכר לבן, או לפי הטעם

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.