המתכון Cauli-Power פטוצ'יני "אלפרדו" מוכן תוך כ 50 דקות, וזה בהחלט עצום חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו חלב שקדים לא מעושן, אבקת בצל, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פטוצ'יני קולי-פרדו עם כרוב ניצנים ובייקון, פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים פרחים כרובית בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה נמוכה. לאחר הרתיחה, לבשל עוד 3-7 דקות עד מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרחים כרובית
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
ניקוז.בינתיים, להוסיף את השמן למחבת ולטגן את השום טחון על אש נמוכה במשך 4-5 דקות עד מרכך וריחני, אבל לא browned.In בלנדר מהיר, מוסיפים את הכרובית המבושלת ומרוקנת, שום מוקפץ, חלב, שמרים תזונתיים, מיץ לימון, אבקת בצל, אבקת שום, מלח ופלפל. תערובת עד צורות רוטב חלקות סופר. אם שימוש Vitamix להשתמש במקל tamper לפי הצורך. המפתח כאן הוא לקבל רוטב ממש חלק אז אל תפחד לתת לו לרוץ במשך דקה בערך. תניח בצד.מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמרים תזונתיים
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
1 תפוז, גרידה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
קרקרים מחיטה מלאה
1 שאלוט, מגורר או טחון
8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
הוסף את הכמות הרצויה של פסטה ומרתיחים עבור הזמן הורה על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
מסננים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
מוסיף רוטב כרובית לתוך הסיר (אתה יכול להשתמש באותו סיר!) ולהוסיף את הפסטה סחוטה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
חום מעל בינוני נמוך עד מחומם מספיק לטעמך. מלח שוב לפי הטעם (הפסטה מדללת את הטעם).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מגישים עם פטרוזיליה טחון טרי ופלפל שחור. אל תהסס להוסיף ירקות מוקפצים או קלויים האהובים עליך. אני חושב אפונה, תרד, או ברוקולי יעבוד יפה מאוד! הוספתי פטריות, אבל לא הייתי יותר מדי משוגע עליהם בצלחת הזאת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.