קג'ון פריים ריב
קג'ון פריים ריב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 1904 קלוריות, 82 גרם חלבון, ו 171 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לכם בייקון, פלפל, צלי בקר צלעות פריים, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הקריאולית הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: רוטב ברביקיו ראג'ון קייג' ון-בתוך קניונים רבים נמצאים מסעדות ראג'ון קייג' ון, הם מגישים מנגל בהשראת קאג'ון, אנו נראה לכם כיצד להכין את הרוטב הזה, פריים ריב או ג'וס, ו פריים ריב פו.
הוראות
פורסים בזהירות את מכסה השומן מהחלק העליון של צלי הצלעות, נזהרים לא לפרוס לבשר. הניחו את השומן בצד. מכסים לחלוטין את הצלי עם פלפל שחור, ולאחר מכן עם אבקת שום, ולאחר מכן עם מלח. מכסים את שכבת המלח עם בצל פרוס. יתכן שתצטרך לאבטח חלק מהבצל בעזרת קיסמים.
הניחו את מכסה השומן בחזרה על הבצל, ומאובטח לצלי עם קיסמים. השתמש בבייקון לכיסוי שאר הבצלים, ואבטח גם בעזרת קיסמים. עוטפים היטב בנייר אלומיניום ומכניסים למקרר למשך הלילה.
בבוקר, מחממים את התנור ל 550 מעלות צלזיוס (285 מעלות צלזיוס) - בעצם כל הדרך למעלה! פתח את כל החלונות והפעל את כל המעריצים שלך. לפתוח את הצלי, ואת פירס עם סכין כמה פעמים. עוטפים מחדש ומניחים בתבנית אפייה רדודה.
צולים במשך 35 דקות בתנור שחומם מראש.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט-לא יותר מ -30 דקות. מחזירים למקרר למשך 3 שעות לפחות.
הסר את מכסה השומן והבייקון, וגרד את הבצל והתיבול. השתמש בסכין חדה כדי לפרוס את הצלי לסטייקים. כל צלע תניב 2 סטייקים, אחד עם עצם, ואחד בלי. מתבלים סטייקים בכמות הרצויה של תיבול קייג ' ון. בייקון עשוי להיות בגריל, או להפריש לשימושים אחרים.
משמנים קלות את גריל הגריל. צולים סטייקים לדרגת האלילות הרצויה.