קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

קג'ון פריים ריב

קג'ון פריים ריב
קג'ון פריים ריב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 1904 קלוריות, 82 גרם חלבון, ו 171 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. אם יש לכם בייקון, פלפל, צלי בקר צלעות פריים, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הקריאולית הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: רוטב ברביקיו ראג'ון קייג' ון-בתוך קניונים רבים נמצאים מסעדות ראג'ון קייג' ון, הם מגישים מנגל בהשראת קאג'ון, אנו נראה לכם כיצד להכין את הרוטב הזה, פריים ריב או ג'וס, ו פריים ריב פו.

הוראות

1
פורסים בזהירות את מכסה השומן מהחלק העליון של צלי הצלעות, נזהרים לא לפרוס לבשר. הניחו את השומן בצד. מכסים לחלוטין את הצלי עם פלפל שחור, ולאחר מכן עם אבקת שום, ולאחר מכן עם מלח. מכסים את שכבת המלח עם בצל פרוס. יתכן שתצטרך לאבטח חלק מהבצל בעזרת קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
2
הניחו את מכסה השומן בחזרה על הבצל, ומאובטח לצלי עם קיסמים. השתמש בבייקון לכיסוי שאר הבצלים, ואבטח גם בעזרת קיסמים. עוטפים היטב בנייר אלומיניום ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
3
בבוקר, מחממים את התנור ל 550 מעלות צלזיוס (285 מעלות צלזיוס) - בעצם כל הדרך למעלה! פתח את כל החלונות והפעל את כל המעריצים שלך. לפתוח את הצלי, ואת פירס עם סכין כמה פעמים. עוטפים מחדש ומניחים בתבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
צולים במשך 35 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר מעט-לא יותר מ -30 דקות. מחזירים למקרר למשך 3 שעות לפחות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מחממים גריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
הסר את מכסה השומן והבייקון, וגרד את הבצל והתיבול. השתמש בסכין חדה כדי לפרוס את הצלי לסטייקים. כל צלע תניב 2 סטייקים, אחד עם עצם, ואחד בלי. מתבלים סטייקים בכמות הרצויה של תיבול קייג ' ון. בייקון עשוי להיות בגריל, או להפריש לשימושים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
משמנים קלות את גריל הגריל. צולים סטייקים לדרגת האלילות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים