קלצונה של חזיר וגבינה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין קלצונה של חזיר וגבינה בבית. מנה אחת מכילה 423 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -20 גרם שומן . , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 14 מנות. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 4 מעריצים. אם יש לך בשר חזיר, בזיליקום, קרום פיצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 44% , שהוא מוצק. קלצונה של שינקן וגבינה , שלוש קלצונות חזיר עם גבינה עם רוטב מרינרה תוצרת בית וקלצונה קלה: קלצונה לארוחת בוקר של חזיר, ביצה וגבינה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מגלגלים קרום פיצה אחד על תבנית אפייה משומנת; לעצב 14 אינץ'. x 11 אינץ'. מַלבֵּן.
מורחים מחצית מגבינת הריקוטה לאורכה על מחצית מהבצק עד למרחק של 1 סנטימטר מהשוליים.
מפזרים מחצית מכמות הפפרוני, בשר חזיר וגבינת המוצרלה. מקפלים את הבצק על המילוי; לחץ בחוזקה על הקצוות כדי לאטום. חזור על הפעולה עם שאר מרכיבי הקרום והמלית.
אופים ב-400 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
מפזרים גבינת פרמזן ובזיליקום אם רוצים.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם אפשרויות נהדרות עבור קלצונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לואי רודרר קריסטל ברוט. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-299 דולר.
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות ודביקות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.