אם יש לך מלח, דבש, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב כל הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכונים דומים: רוטב הבולונז של הכומר ריאן, הלזניה המקסיקנית של הכומר ריאן, ו הפסטה קרבונרה של הכומר ריאן.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות.קוצצים את כל הירקות הטריים (פלפלים, בצל, סלרי) לקוביות קטנות ומבשלים את השום. מעל חום בינוני-גבוה, להמיס 6 כפות חמאה. לאחר שהחמאה מתחילה להשחים, מוסיפים ירקות חתוכים לקוביות ושום.
מרכיבים שתצטרך
2
להוסיף על 1 כפית מלח. לאחר אלה יש מבושל במשך כמה דקות להוסיף 1 כף רוטב ווסטרשייר, 1 כפית פלפל שחור, 1 כפית אגוז מוסקט ו 1 כפית פלפל קאיין. אם אתה אוהב את זה חם, להוסיף כמה שייקים של הרוטב החריף האהוב עליך. הבא להוסיף על ½ כוס קטשופ. המשך לבשל ולערבב עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהחום.לאחר המאפשר את התערובת להתקרר במשך כמה דקות, להוסיף על ½ כוס חלב. מערבבים עד בשילוב. הבא להוסיף לפחות 1 כוס פירורי לחם. המשך להוסיף פירורי לחם ומערבבים עד התערובת היא משחה יפה, עבה. בקערת ערבוב גדולה למקם את בשר בקר טחון חזיר.
מרכיבים שתצטרך
4
להקציף 3 ביצים ולהוסיף את הבשר. לאחר המאפשר תערובת ירקות דביק להתקרר קצת, להתחיל לשלב אותו לתוך הבשר. המשך לעבוד על כל תערובת הירקות-Cajun לתוך הבשר עד הכל מעורבב היטב.לרסס מחבת סדין עם כמה תרסיס בישול שאינו מקל. לאחר מכן, באמצעות הידיים, ליצור תערובת הבשר שלך לתוך כיכר על מחבת הסדין. הפוך את כיכר סביב 6-8 אינץ ' רחב בערך 1 וחצי סנטימטרים. בקערה קטנה או כוס מדידה, לערבב יחד ¾ כוס קטשופ עם כ 2 כפות דבש. מורחים את הרוטב הזה על כל קציץ הבשר.
קייג ' ון בתפריט? נסה זיווג עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טורס Pazo das Bruxas Albarino. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.