קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

קציצות טורקיה איטלקיות קלאסיות

קציצות טורקיה איטלקיות קלאסיות
קציצות טורקיה איטלקיות קלאסיות היא מנה ים תיכונית עיקרית. מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 649 קלוריות, 43 גרם חלבון ו-37 גרם שומן כל אחת. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 674 מעריצים. אם יש לך עגבניות, אורגנו, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות. עם ציון של 93%, המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קציצות טורקיה איטלקיות קלאסיות, קציצות טורקיה איטלקיות וקציצות הודו איטלקיות.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לקציצות: בקערה גדולה מערבבים את פירורי הלחם, הפרמזן, בזיליקום, פטרוזיליה, חלב, קטשופ אם משתמשים, רסק עגבניות, מלח, פלפל, ביצים, שום ובצל. בעזרת כף עץ מערבבים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את בשר ההודו הטחון ובשר הנקניק. בעזרת האצבעות מערבבים בעדינות את כל המרכיבים עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
5
בעזרת כדור עוגיות של 1 אונקיה או כדור גלידה קטן, יוצרים את תערובת הבשר לכדורים בגודל 1 1/2 אינץ' (22 עד 24 קציצות).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
6
מניחים את הקציצות על נייר אפייה כבד ללא נדבק, מרווחים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מזלפים שמן זית ואופים עד להשחמה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה עם דפנות בגובה 2 ס"מ על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השום, הבצל, המלח והפלפל. מבשלים 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים 1/2 כוס מהבזיליקום, השומר, האורגנו והעגבניות המרוסקות. מביאים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית עד שהרוטב מסמיך מעט, תוך ערבוב מדי פעם, 15 עד 20 דקות. מערבבים פנימה את 1/4 כוס הבזיליקום הנותר. מתקנים את התיבול עם עוד מלח ופלפל אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מוסיפים את הקציצות לרוטב העגבניות ומבשלים עד שהקציצות מתחממות, כ-10 דקות. מדללים את הרוטב בציר עוף, 1/4 כוס בכל פעם, אם צריך.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מגישים עם פרמזן מגורר לצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר הודו כהה טחוןבשר הודו כהה טחון1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לעונהפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לעונה1086 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם פשוטיםפירורי לחם פשוטים2kgsאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול2largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר2(יכול להיות או להרחיק)זרעי שומר טחון דקזרעי שומר טחון דק6אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ6אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ18אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ18אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ2ציפורןשום, טחוןשום, טחון3ציפורן גדולהשום, מרוסק ומקולףשום, מרוסק ומקולף1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קטשופ, אופציונליקטשופ, אופציונלי1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף דל נתרן, אופציונלימרק עוף דל נתרן, אופציונלי546 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולה, לטפטוףשמן זית כתית מעולה, לטפטוף1גדולבצל, קצוץ דק 1 כפית מלח כשר, בתוספת יותר לעונהבצל, קצוץ דק 1 כפית מלח כשר, בתוספת יותר לעונה1קטןבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק2(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מיובשאורגנו מיובש50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרמזן מגורר דק, בתוספת יותר להגשהפרמזן מגורר דק, בתוספת יותר להגשה15אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצהפטרוזיליה איטלקית טרייה קצוצה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קישורי נקניק הודו איטלקית פיקנטי, תרמילים הוסרוקישורי נקניק הודו איטלקית פיקנטי, תרמילים הוסרו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה616 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב מלא, בטמפרטורת החדרחלב מלא, בטמפרטורת החדר

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את ג'אקומו מורי קיאנטי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
ג'אקומו מורי קיאנטי
ג'אקומו מורי קיאנטי
צבע סגול, אף של דובדבנים שחורים וסחי. גוף בינוני, מתוק ונקי בטעימה הראשונה, יש לפתוח לאחר 2-3 שנים.