קציצות טורקיה איטלקיות קלאסיות היא מנה ים תיכונית עיקרית. מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 649 קלוריות, 43 גרם חלבון ו-37 גרם שומן כל אחת. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 674 מעריצים. אם יש לך עגבניות, אורגנו, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות. עם ציון של 93%, המנה הזו מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קציצות טורקיה איטלקיות קלאסיות, קציצות טורקיה איטלקיות וקציצות הודו איטלקיות.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לקציצות: בקערה גדולה מערבבים את פירורי הלחם, הפרמזן, בזיליקום, פטרוזיליה, חלב, קטשופ אם משתמשים, רסק עגבניות, מלח, פלפל, ביצים, שום ובצל. בעזרת כף עץ מערבבים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
רוטב עגבניות Hunt's®
דגני קריפיקס, מרוסקים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את בשר ההודו הטחון ובשר הנקניק. בעזרת האצבעות מערבבים בעדינות את כל המרכיבים עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחון
5
בעזרת כדור עוגיות של 1 אונקיה או כדור גלידה קטן, יוצרים את תערובת הבשר לכדורים בגודל 1 1/2 אינץ' (22 עד 24 קציצות).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
6
מניחים את הקציצות על נייר אפייה כבד ללא נדבק, מרווחים זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מזלפים שמן זית ואופים עד להשחמה, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועמוקה עם דפנות בגובה 2 ס"מ על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השום, הבצל, המלח והפלפל. מבשלים 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים 1/2 כוס מהבזיליקום, השומר, האורגנו והעגבניות המרוסקות. מביאים לרתיחה. מבשלים על אש בינונית עד שהרוטב מסמיך מעט, תוך ערבוב מדי פעם, 15 עד 20 דקות. מערבבים פנימה את 1/4 כוס הבזיליקום הנותר. מתקנים את התיבול עם עוד מלח ופלפל אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פחיות) מרק עוף דל נתרן
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מוסיפים את הקציצות לרוטב העגבניות ומבשלים עד שהקציצות מתחממות, כ-10 דקות. מדללים את הרוטב בציר עוף, 1/4 כוס בכל פעם, אם צריך.
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את ג'אקומו מורי קיאנטי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-20 דולר לבקבוק.
ג'אקומו מורי קיאנטי
צבע סגול, אף של דובדבנים שחורים וסחי. גוף בינוני, מתוק ונקי בטעימה הראשונה, יש לפתוח לאחר 2-3 שנים.