קרח איטלקי תות
קרח איטלקי תות דורש כ -10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 5 מנות עם 79 קלוריות , 1 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל הים תיכוני. גשו לסופר וקנו תרכיז מיץ תפוחים, נענע, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ולקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79% . הציון הזה די טוב. קרח איטלקי תות , קרח איטלקי בזיליקום תות וקרח איטלקי בזיליקום תות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מערבבים בבלנדר את רכז מיץ התפוחים, מיץ הלימון והתותים; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה.
יוצקים לתוך 8 אינץ' לא משומן. צלחת מרובעת. מכסים ומקפיאים למשך 1-1/2 עד 2 שעות או עד להתייצבות חלקית.
כף לתוך קערה גדולה; מקציפים במהירות בינונית במשך 1-1/2 דקות. חזרה למנה; להקפיא למשך 2-3 שעות או עד להתייצבות.
מוציאים מהמקפיא 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Famille Vincent Cremant de Bourgogne. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-24 דולר.
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.