קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

תבשיל בקר איטי בריא יותר אני

תבשיל בקר איטי בריא יותר אני
צריך מנה עיקרית ללא חלב? נזיד בקר איטי ובריא יותר שאוכל להיות מתכון מדהים לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סלרי, קמח, מרק בשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . הכנת המנה לוקחת כ 10 שעות ו-50 דקות. וזה מצוין. נסו תבשיל בקר דלורית (סיר מיידי, סיר לחץ או סיר איטי), תבשיל בקר מבושל איטי, ו תבשיל בקר מבושל איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בשר בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
מערבבים יחד קמח, מלח ופלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים על בשר ומערבבים למעיל. מערבבים שום, עלה דפנה, פפריקה, רוטב ווסטרשייר, בצל, מרק בשר, תפוחי אדמה, גזר, סלרי ודלעת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 10 עד 12 שעות או על גבוה במשך 4 עד 6 שעות. מערבבים ב escarole. מכסים ומבשלים עד escarole הוא מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול