תפוחי אדמה מסולסלים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 336 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, פירורי לחם, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט שלך חג הפסחא אירוע. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. נסו תפוחי האדמה והבשר המסולסלים של אמא, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים ונקניק (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש נמוכה; מקציפים קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים 1 דקה, מטאטאים כל הזמן. מקציפים בהדרגה חלב; מבשלים על אש בינונית תוך הקצפה מתמדת, עד שהרוטב מסמיך ומבעבע. מערבבים פלפל ירוק ו -4 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
חמאה
קמח לכל מטרה
רוטב
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
מחבת רוטב
2
שכבה מחצית מתפוחי האדמה בתבנית אפייה 13" איקס 9 " משומנת קלות. כפית חצי רוטב על תפוחי אדמה; למעלה עם חצי גבינה. חזור על ההליך עם שאר פרוסות תפוחי האדמה, הרוטב והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
גבינה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
אופים, מכוסה, בחום של 425 למשך 30 דקות. לחשוף ומפזרים פירורי לחם.