בראוניז עם פירה שוקולד כפול
גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס חצי מתוק, מלח, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו בראוניז עם שוקולד כפול, עוגיות שוקולד כפולות, ו עוגיות שוקולד כפולות (מתכונים דומים).
הוראות מחממים תנור ל 177°. קו 13×9 מחבת מתכת עם לסכל רדיד וגריז.ממיסים חמאה ושוקולד בסיר בינוני על אש נמוכה עד חלקה.
בואו מגניב 15 דקות.מערבבים בסוכר, ביצים, וניל ומלח. מערבבים פירה עד חלקה.
מוסיפים קמח ומערבבים לשלב.
יוצקים לתוך תבנית אפייה מוכנה.
מפזרים שבבי שוקולד ואגוזים.
אופים עד בראוניז מרגיש מוצק כאשר נגע קלות, על 25 עד 30 דקות (עבור חצי אצווה, לאפות 22 דקות). מגניב על המדף.
חותכים לריבועים כדי לשרת. לאחסן במיכל המאפשר מכולות אוויר אטום יהיה רטוב.
מרכיבים מנות :
4 ביצים, טמפרטורת החדר 120 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) קמח לכל המטרה כוס 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פירה, unseasoned (כלומר לא בצל או שום) 1 1 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל. 1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים 177 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פצפוצי שוקולד חצי מתוקים 170 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) חמאה ללא מלח 85 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) שוקולד לא ממותק 1 1 קילו קישואים, 6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס 177 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק אגוזי מלך קצוצים או אגוזי פקאן