קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות62
סוגי מאכליםבלילה
מגזין

דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו

דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו
דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 1509 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 82 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האב. גשו לסופר וקנו מיונז, בקלה, אבקת צ'ילי דה arbol, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-55 דקות. עם כפית ציון של 94% המנה הזו יוצאת מן הכלל. דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו, דרום מערב בירה-דגים עם רוטב טרטר ירוק צ'ילה, ו דגים וצ'יפס בבלילת בירה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
לטאטא יחד את המלח, אנצ 'ו אבקות צ' ילי דה arbol בקערה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חותכים תפוחי אדמה לפרוסות עבות 1/4 אינץ 'ואז לחתוך כל פרוסה לצ 'יפס עבה 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
מניחים צ ' יפס בקערה גדולה של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
שמן חום במחבת צדדית גדולה וישרה ל-325 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
צ ' יפס מסננים בקבוצות על מגבות נייר. מטגנים כל אצווה במשך 3 עד 4 דקות עד צורות צבע בלונדיני חיוור ולהסיר למחבת גיליון מצופה מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
ממש לפני ההגשה, להגדיל את חום השמן ל 375 מעלות F ומטגנים את תפוחי האדמה שוב, בקבוצות, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
הסר למחבת גיליון מרופדת במגבות נייר ועונה עם תבלינים וכוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מחממים טיגון עמוק או סיר עמוק מלא באמצע הדרך עם שמן ל 360 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לטאטא יחד את הקמח, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל ובירה בקערה גדולה. להפריש במשך 10 דקות. מקפלים פנימה את החלבונים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחממים תנור ל 300 מעלות F. עונת הדגים עם מלח ופלפל, לדלות בקמח, להקיש עודף ואז לטבול את הדגים בבלילה ומטגנים בקבוצות עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
מעבירים לתבנית אפייה ומתחממים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מגישים עם, צ ' יפס, לימון-Habanero רוטב טרטר וחומץ סראנו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
7
מביאים את מיץ הלימון לרתיחה מעל חום גבוה בסיר קטן ומבשלים עד מופחת 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
בואו מגניב.
9
מערבבים מיץ לימון מקורר, מיונז, אנשובי ו habanero במעבד מזון ותהליך עד בשילוב. לגרד את התערובת לתוך קערה בינונית ולקפל את cornichon ו צלפים ומתבלים עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
אנשוביאנשובי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
להביא חומץ לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מוסיפים את הצ ' ילי והמלח, מסירים מהחום ומעבירים לבקבוק זכוכית או לצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות.

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלחרוטב עגבניות hunt's®-ללא תוספת מלח2פילהפילה אנשובי, קצוץפילה אנשובי, קצוץ11 קילו קישואים,אבקת צ'ילי דה arbolאבקת צ'ילי דה arbol4largesאפיית תפוחי אדמה, כמו רוסטים, כ -3 ק אפיית תפוחי אדמה, כמו רוסטים, כ -3 ק " ג4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון2(חוֹרֶף)3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון1השארכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה1קילוגרםבקלה או האדוק, לחתוך לחתיכות 6 אונקיותבקלה או האדוק, לחתוך לחתיכות 6 אונקיות3largesחלבוני ביצה, מוכים לפסגות נוקשותחלבוני ביצה, מוכים לפסגות נוקשות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, בתוספת 1 כוס לחפירהקמח לכל מטרה, בתוספת 1 כוס לחפירה1habanero, קצוץhabanero, קצוץ2(חוֹרֶף)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיונז מוכןמיונז מוכן4ריבס, קצוץ טרי או קפואקנולה או שמן בוטניםקנולה או שמן בוטנים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי8סראנו צ'יילס, נדקר במזלג.סראנו צ'יילס, נדקר במזלג.4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ יין לבןחומץ יין לבן6cornichon, קצוץ דקcornichon, קצוץ דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו