חביתת סלסה צ'וריסו
חביתת צ'וריסו סלסן עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 21 גרם חלבון, 31 גרם שומן, ובסך הכל 385 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, מים, סלסה עבה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 39%. ציון זה הוא רע למדי. נסו חביתה ספרדית עם תפוחי אדמה וצ'וריסו, חביתת תפוחי אדמה, פובלאנו וצ'וריסו, ו חביתת צ'וריסו, תפוח אדמה וירוק צ' ילה עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת טפלון קטנה ממיסים חמאה על אש בינונית-גבוהה.
מקציפים את הביצים, המים, המלח והפלפל.
מוסיפים תערובת ביצים למחבת (התערובת צריכה להתייצב מיד בקצוות).
כאשר הביצים מתייצבות, דחפו קצוות מבושלים לכיוון המרכז, והניחו לחלק לא מבושל לזרום מתחת. כשהביצים מתייצבות, כף צ ' וריסו וסלסה בצד אחד; מקפלים את הצד השני על המילוי. החלק חביתה על צלחת.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי לטבילה ברוטב. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. קו הרוחב של לרמנדייה-ברנייה אקסטרה ברוט עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 55 דולר לבקבוק.
לארמנדייה-ברנייה קו רוחב אקסטרה ברוט
הכרמים ממוקמים ורטוס, אוגר, אוויז, קרמנט, אשר יוצרים קו קרוב מרידיאן 4. קו אורך הוא 60% יין בסיס מבציר 2009 המותסס בנירוסטה ו -40% יין מילואים מפודרה ואלון ניטרלי. 100% שרדונה התיישן על השקעים למעלה משנתיים ומינון של 4 גרם לליטר.