תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו אל הכומר. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 329 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם מלח גס כשר, אבקת guajillo צ'ילה, טורטיות תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טאקו אל פסטור (חזיר AKA & טאקו אננס), טאקו אל כומר, ו טאקו אל כומר (מתכונים דומים).
הוראות
1
קוצצים גס 1 חצי בצל. קוצצים בגסות 2 סיבובי אננס, משליכים את הליבה; מכסים ומקררים הנותרים אננס.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
20 פרוסות זוקיני דקות
2
מקום בצל קצוץ אננס קצוץ בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים מיץ תפוזים ו 7 מרכיבים הבאים; מרינדה מחית עד חלקה.
להוסיף מרינדה שקית חותם, שחרור אוויר עודף. הפעל למעיל. צמרמורת לפחות 4 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
6
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). גריל שנותר אננס עד חם מעט חרוך, 4 עד 6 דקות לכל צד. חזיר גריל עם קצת מרינדה עדיין נצמד עד חרוך מעט מבושל דרך, 2 עד 4 דקות לכל צד.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.