קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

לזניה מסורתית

לזניה מסורתית
לזניה מסורתית לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 411 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4891 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם פטרוזיליה, פלפל, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 68%. מתכונים דומים: לזניה מסורתית, לזניה מסורתית, ו הלזניה המסורתית הטובה ביותר.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים בקר ונקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את רוטב העגבניות, רסק העגבניות, השום, הסוכר, התיבול, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; ומבשלים, חשף, במשך שעה 1, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
בקערה גדולה שלבו ביצים ופטרוזיליה. מערבבים פנימה את גבינת הקוטג', הריקוטה וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לפי עוגהלפי עוגה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מורחים 1 כוס רוטב בשר ב-13 אינץ ' לא משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
שכבה עם שלוש אטריות, גבינת פרובולון, 2 כוסות תערובת גבינת קוטג', 1 כוס מוצרלה, שלוש אטריות, 2 כוסות רוטב בשר, תערובת גבינת קוטג ' שנותרה 1 כוס מוצרלה. למעלה עם אטריות הנותרים, רוטב בשר ומוצרלה (צלחת יהיה מלא).
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
מכסים ואופים בחום של 375 למשך 50 דקות. לחשוף; אופים 20 דקות יותר או עד מחומם דרך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הניחו לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה הם בחירה מצוינת ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. ריסרבה לואיאנו קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווים של עור ופלפל לבן. היין מופק מפלדה לא נוצצת, הוא נח במשך 10 חודשים לפני שהוא מועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות, שם הוא הזדקן במשך 12 חודשים.