לזניה מסורתית
לזניה מסורתית לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 411 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4891 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם פטרוזיליה, פלפל, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 68%. מתכונים דומים: לזניה מסורתית, לזניה מסורתית, ו הלזניה המסורתית הטובה ביותר.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר ונקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את רוטב העגבניות, רסק העגבניות, השום, הסוכר, התיבול, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; ומבשלים, חשף, במשך שעה 1, תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה גדולה שלבו ביצים ופטרוזיליה. מערבבים פנימה את גבינת הקוטג', הריקוטה וגבינת הפרמזן.
מורחים 1 כוס רוטב בשר ב-13 אינץ ' לא משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה.
שכבה עם שלוש אטריות, גבינת פרובולון, 2 כוסות תערובת גבינת קוטג', 1 כוס מוצרלה, שלוש אטריות, 2 כוסות רוטב בשר, תערובת גבינת קוטג ' שנותרה 1 כוס מוצרלה. למעלה עם אטריות הנותרים, רוטב בשר ומוצרלה (צלחת יהיה מלא).
מכסים ואופים בחום של 375 למשך 50 דקות. לחשוף; אופים 20 דקות יותר או עד מחומם דרך.
הניחו לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה הם בחירה מצוינת ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. ריסרבה לואיאנו קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
לואיאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
יין עשיר ומובנה עם זר מורכב מרובד בניחוחות של דובדבנים אדומים בשלים וסיגליות, ואחריו תווים של עור ופלפל לבן. היין מופק מפלדה לא נוצצת, הוא נח במשך 10 חודשים לפני שהוא מועבר לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקאיות, שם הוא הזדקן במשך 12 חודשים.