קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

לזניה סקווש וערמונים

לזניה סקווש וערמונים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לזניה סקווש וערמונים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-19 גרם חלבון, 21 גרם שומן ובסך הכל 506 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש ערמונים, קמח, ביצה ושמן זית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 59%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ריזוטו ערמונים עם דלעת חמאה, ריזוטו ערמונים עם דלעת חמאה ומרק אדוקי ערמונים דלעת.

הוראות

1
מניחים את הפנצ'טה במחבת גדולה על להבה בינונית. מבשלים 5 דקות, עד שהם מעט פריכים. זורקים פנימה את הבצל ושמן הזית ומבשלים עד לשקיפות, כ-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את השום, המרווה והערמונים למחבת ומבשלים 10 דקות תוך ערבוב לעתים קרובות. זורקים פנימה את חתיכות הדלעת, ציר העוף ואגוז מוסקט טרי מגורר. מכסים לאדים.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
ערמוניםערמונים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
נותנים לדלעת להתבשל במשך 20 דקות או עד לריכוך. מניחים לציר להתאדות ואז זורקים את תערובת הדלעת והערמונים לקערת ערבוב גדולה עם הביצה והריקוטה. מערבבים ולוחצים בכף עץ. אתה יכול לפעום עם בלנדר טבילה אם אתה רוצה. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ערמוניםערמונים
לפי עוגהלפי עוגה
סכין קילוףסכין קילוף
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
4
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הלזניה תיראה כמו סוכריית סרט בסיום. כדי להרכיב את הלזניה, הניחו את דף הפסטה על משטח העבודה שלכם. מצפים את 4 הסנטימטרים הראשונים של הפסטה במלית הדלעת ומקפלים את הקצה הארוך של הפסטה על השכבה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
מורחים את הצד הבא של הפסטה בשכבה דקה של המילוי, מקפלים מעל את עלה הפסטה, שוב כ-4 סנטימטרים, לכיסוי השכבות התחתונות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
7
מפזרים פקורינו ומקפלים שוב את הפסטה. חוזרים על הפעולה עד שתשתמשו לכל אורכו של דף הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
8
מפזרים מלמעלה פקורינו ועלה מרווה.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
9
מעבירים לתבנית עלה משומנת. חזור על הפעולה עבור 3 דפי הפסטה הנותרים כדי ליצור 4 לזניות "בצורה חופשית".
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מכניסים את התבנית לתנור לאפייה של 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מערבבים את הקמח והמלח על משטח עבודה שטוח; לעצב תלולית וליצור גומה במרכז.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מוסיפים לבאר את הביצים ו-1 כף משמן הזית וטורפים קלות במזלג. שואבים בהדרגה את הקמח מהקיר הפנימי של הבאר בתנועה סיבובית. השתמש ביד אחת לערבוב וביד השנייה כדי להגן על הקיר החיצוני. ממשיכים לשלב את כל הקמח עד ליצירת כדור. ללוש ולקפל את הבצק לגמיש וחלק, זה אמור לקחת כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מברישים את המשטח בשמן הזית הנותר ועוטפים את הבצק בניילון; תנו לנוח כ-30 דקות כדי לאפשר לגלוטן להירגע.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
חותכים את כדור הבצק לשניים, מכסים ושומרים את הנתח שאינך משתמש בו מיד כדי למנוע ממנו להתייבש. מפזרים את השיש והבצק במעט קמח. יוצרים מהבצק מלבן ומגלגלים אותו במכונת פסטה, פעמיים או שלוש, במצב הרחבה ביותר. משוך ומותח את יריעת הבצק בכף היד כשהיא יוצאת מהגלילים. הקטינו את ההגדרה וסובבו את הבצק שוב, פעמיים או שלוש. המשך להדק עד שהמכונה תהיה במצב הצר ביותר; הבצק צריך להיות דק נייר, עובי של כ-1/8 אינץ' (קחו בחשבון, לפסטה סמיכה מדי יש טעם גומי.) יוצרים 4 חתיכות, באורך של כ-20 אינץ' ורוחב 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
GummiesGummies
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
מכונת פסטהמכונת פסטה
5
ממש לפני הרכבת הלזניה מביאים לרתיחה 5 ליטר מים מומלחים היטב. מבשלים את דפי הפסטה במים, אחד בכל פעם, במשך 2 דקות כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
מסננים, מצננים ומניחים בצד עד לשימוש.

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. Masia de la Luz Cava Brut עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה הזו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש, כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.