לחם שטרויזל תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם שטרויזל תפוח. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 200 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם פחית של 21 עוז יכול מילוי פאי תפוחים, סוכר חום, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון כפוי של 22%. מתכונים דומים: לחם שטרויזל תפוח, לחם תפוחים עם ציפוי שטרויזל, ו לחם שטרויזל תפוח פקאן.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מרססים מחבת כיכר עם ספריי אפייה בתוספת קמח. בקערה גדולה לשלב תערובת אפייה, קמח, ותבלינים. בקערה גדולה נוספת משלבים ביצים, מילוי פאי תפוחים, רוטב תפוחים, 1/4 כוס של סוכר חום ושמן.
מוסיפים לתערובת קמח. מערבבים רק עד לחלח.
יוצקים למחבת. למעלה עם הנותרים סוכר חום ואגוזים (אם שימוש).
אופים במשך 55 עד 60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 10 דקות.
הסר מן המחבת מגניב לחלוטין על מתלה חוט. לעטוף ולאחסן לילה עבור חיתוך קל יותר. עושה כיכר 1