מלון שכבתי וצובל מעושן עם תחליב ג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מלון שכבתי צובל מעושן עם ג'ינג'ר תחליב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. גשו לסופר וקנו צובל, ג'וליאן וצנון, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו טרטר צובל מעושן עם סלק וגזרת נחלים, סורבה מלון שכבתי, ו
הוראות
דק מגורד מספיק ג ' ינג ' ר כדי למדוד 1 כף. ג ' ינג ' ר פירה, שמן, מיץ ליים בבלנדר עד חלקה emulsified.
מסדרים פרוסות צובל בשכבה 1 על מגש ומברשת עם כמה תחליב זנגביל.
חצי מלון לאורך, ואז זרע לקלף.
חותכים 12 (1/8 אינץ ' עבה) פרוסות מלון לאורך.
מסדרים 3 פרוסות מלון ו 3 פרוסות צובל על כל אחד 4 צלחות.
טפטוף צלחות עם תחליב ג ' ינג ' ר.