מרק אפונה עם שאלוט, לימון ופרמזן
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שאלוט, אפונה, קליפה לימון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: הפוך מראש פטריות במרינדה עם כרוב, גזר מגולח ופרמזן, איפור מראש לימון Bombe, ו מכין מראש Harissa קוסקוס עם אגס, כרוב, ולימון.
הוראות
מניחים קליפת לימון במחבת רדודה ומכסים במים קרים. להביא לרתיחה, ולאחר מכן לשפוך מים. חזור שוב, ולאחר מכן להגדיר קליפות לימון בצד.
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש נמוכה.
מוסיפים בצל, בצלצלים וקורטוב של מלח ומבשלים עד מרכך שקוף, 5 עד 6 דקות.
מוסיפים אפונה לסיר ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
מוסיפים קליפות לימון ומניות ומביאים לרתיחה. מיד להסיר מן החום ומערבבים מנטה.
תן מגניב מעט, 5 עד 10 דקות, ואז להתמזג בלנדר או מעבד מזון עד חלקה.
מוסיפים פרמזן ומערבבים שוב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים מיד או צמרמורת לשימוש מאוחר יותר. לחמם במיקרוגל עד חם.