קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עגבניות צלוי עם עוגיית חמאה

מרק עגבניות צלוי עם עוגיית חמאה
גשו לסופר וקנו בצק פיצה, מלח כשר ופלפל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכונים דומים: מרק עגבניות עם שרימפס קלוי, עגבניות צלויות עשבי תיבול ולחם שטוח זוקיני, ו עגבניות קלויות ופיצת לחם שטוח ארטישוק.

הוראות

1
ציוד מיוחד: בלנדר או בלנדר טבילה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
בלנדרבלנדר
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בעדינות לזרוק יחד 2 כפות של שמן, חומץ, טימין, שום, עגבניות, פלפלים אדומים ובצל על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
עגבנייהעגבנייה
חומץחומץ
שוםשום
בצלבצל
טימיןטימין
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מפזרים מלח ופלפל. מסדרים את העגבניות והפלפלים האדומים בצד ואופים עד חרוך קל, 45 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל אדוםפלפל אדום
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן בסיר מרק מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את רסק העגבניות ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
מרקמרק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מוסיפים את תערובת העגבניות והפלפל, כולל המיצים, ומשלבים. מערבבים את המניה; מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
עגבנייהעגבנייה
מלאימלאי
7
להעביר את המרק לבלנדר (או להשתמש בבלנדר טבילה) ואת הדופק בקבוצות קטנות המגיעות רק על שליש עד חצי בצד של הצנצנת. היזהר להתחיל לאט ולאחר מכן להגדיל את המהירות כדי בליץ את החומרים עד חלקה. השתמש בקערה נפרדת כדי להחזיק את המרק המעורבב, ולאחר מכן להחזיר את כל זה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
בלנדרבלנדר
קערהקערה
סירסיר
8
מחממים את המרק כדי להתחמם, ואז מצקת לתוך קערות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
9
מקשטים עם בזיליקום ומגישים עם עוגיית חמאה.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
באזיל!באזיל!
10
מגלגלים את בצק הפיצה בעובי של 1 אינץ ' בערך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
גלולגלול
11
מפזרים באופן שווה עם עשבי תיבול להתגלגל לתוך בול עץ. ואז ללוש 3 עד 4 דקות כדי לשלב באופן שווה את עשבי תיבול. רפורמה בבצק לכדור ומניחים בקערה קטנה המצופה בשמן זית קלות. להפריש לנוח במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
עשבי תיבולעשבי תיבול
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
בסיר קטן על אש נמוכה, להמיס את החמאה עם שום בצל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
14
הסר מהחום ולשמור על חום.
15
מברשת תבנית אפייה עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
16
מגלגלים את הבצק לבערך 1/8 אינץ ' ומעבירים אותו לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
17
תבריש בערך חצי מחמאת השום למעלה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
18
הסר את השום והבצל עם כפית מחוררת ולפזר מעל.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
19
אופים עד הזהב, על 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
20
הסר מהתנור, מברשת עם חמאת השום הנותרת ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
21
חותכים לרצועות 2 אינץ ' ומגישים.
22
ממטבחי רשת מזון; לאחר בדיקה נוספת וכדי להבטיח את התוצאות הטובות ביותר מתכון זה השתנה ממה שהיה בפרק בפועל.