מרק עגבניות שמנת
זה עובד טוב כמו מרק. אם יש לך עגבניות משומר, מלח ופלפל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו מרק עגבניות שמנת, מרק עגבניות שמנת, ו מרק עגבניות שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חם בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים עד מעט מתרכך וריחני, על 1 דקה. מערבבים בקמח להתמזג, על 1 דקה.
מוסיפים עגבניות עם מיץ ומרק לסיר, מגבירים את החום לגבוה ומביאים לרתיחה. מערבבים או להקציף כל הזמן עד מעובה מעט, על 3 דקות.
עבודה בקבוצות, בזהירות להעביר מרק לבלנדר ומחית עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה עד שכל המרק הוא מחית. להחזיר מרק לסיר, מערבבים בקרם ומבשלים על אש נמוכה במשך 3 עד 5 דקות, עד מחומם דרך. אל תרתח. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים חם בכוסות מחוממות.