קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות80
מגזין

סטייקים מפולפלים עם סלסה

סטייקים מפולפלים עם סלסה
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ומנה עיקרית ראשונית? סטייקים מפולפלים עם סלסה יכולים להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 403 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכון זה מ טעם הבית דורש מיץ ליים, אבקת צ'ילי, פלפל ועגבנייה. זה יהיה להיט שלך יום האהבה אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 87%, וזה מדהים. נסו סטייקי הליבוט מפולפלים, סטייקי ריביי מפולפלים, ו סטייקים טי-בון מפולפלים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים 1/2 כוס לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; הוסף סטייקים. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר 8 שעות או לילה. מכסים ומקררים את המרינדה שנותרה לצלייה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
שלב מרכיבי סלסה; מכסים ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
4
מסננים וזורקים מרינדה מסטייקים. גריל, מכוסה, על אש בינונית במשך 7-8 דקות מכל צד או עד שהבשר מגיע לתועלת הרצויה (עבור בינוני-נדיר, מדחום בשר צריך לקרוא 145 ת'; בינוני, 160 ת'; עשוי היטב, 170 ת'), צולה במרינדה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מגישים עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון הם בחירה מצוינת עבור סטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. ג ' וזף פלפס פסטורלה כרם פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר
ג ' וזף פלפס פסטורל ויניארד פינו נואר