קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות38
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםסלט
אירועיםאביב
מגזין

סלט חם של צדפות וקוקלים עם אסקרול, ריבס ופלפל קלוי-קרוסטיני זית

סלט חם של צדפות וקוקלים עם אסקרול, ריבס ופלפל קלוי-קרוסטיני זית
סלט חם של צדפות וצדפות עם אסקרול, ריבס ופלפל קלוי - קרוסטיני זית דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 543 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פלפלים, חומץ יין, שמן זית כתית מעולה בתוספת 2 כפות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן זית כתית מעולה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט אגוז קרמל תמרים שוקולד (ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוני) כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 71%. הציון הזה מוצק. נסו פלפל אדום קלוי וקרוסטיני זית בשל, פלפל קלוי, פרמזן וקרוסטיני זית, ו פלפל קלוי, זית וקאפר קרוסטיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים שמן זית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים שום וריבס ומבשלים עד לריכוך, כ -4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים מעט צדפות צוואר ויין ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים עד שכל הצדפות פתוחות, בערך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות Littleneckצדפות Littleneck
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
בינתיים, הרכיבו קרוסטיני על ידי ערבוב ראשון של פלפלים קלויים, רסק זית ושמן שנותר יחד. מחלקים תערובת פלפל בין 12 טוסטים ומניחים שלושה על חישוקי כל אחת מ -4 הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
טפנד זיתיםטפנד זיתים
קרוסטיניקרוסטיני
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
הוסף קוקלים למחבת צוואר קטן וכסה. מבשלים עד קוקלים פתוחים, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים חומץ ואסקרול ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים ואז מחלקים אסקרול, צדפות וקוקלים בין הצלחות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אסקרולאסקרול
צדפותצדפות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות בתפריט? נסה להתאים עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות א 'עד ת' שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -15 דולר לבקבוק.
א 'עד ת' שרדונה
א 'עד ת' שרדונה
שרדונה א 'עד ת' 2010 נפתח בניחוחות של פרחים לבנים, קלמנטינה, ליים, חבוש, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים הלאה לאגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים לג ' ינג ' ר. התקף עמוס מינרלים הוא בהיר, מעורר תיאבון ואינטנסיבי. אמצע החיך הניואנסי ממשיך בטעמים המשקפים ומגבירים את הארומטים. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים קלאסי אורגון סטילי שרדונה. 2010 היה בציר יוצא דופן עבור יינות לבנים באורגון זה מתוחכם טרואר מונע יין אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף אינטנסיבי זה יספק במהלך 5 השנים הבאות.