סלסה Jicama עשויה להיות רק מתאבן אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם סוכר, עלי כוסברה, תפוח סבתא סמית ' ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. נסו אורנג'וסלסה Jicama, אננס-Jicama סלסה, ו סלסה תפוז Jicaman (מתכונים דומים).
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Teutonic Gamay פינו נואר תערובת 1787 לספירה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.