מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-35 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חמאה, בורבון, פקאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו עוגת גבינה בורבון דלעת, עוגת גבינה עם דלעת בורבון, ו עוגת גבינה בורבון דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום ל 149°. גריז 9 אינץ ' מחבת springform עם קיצור או ספריי בישול. לעטוף מחוץ לתחתית בצד של המחבת עם נייר כדי למנוע דליפה. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים קרום. לחץ על תערובת בתחתית ו 1 אינץ ' בצד של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1-1/2 כוסות קוקוס פתיתים, קלוי
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
אופים 8 עד 10 דקות או עד סט. מגניב 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית רק עד חלקה שמנת; לא overbeat. במהירות נמוכה, בהדרגה להכות בסוכר, ואז קמח, ואז ביצים אחד בכל פעם, רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה NILLA Wafers
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
לתוך תערובת גבינת שמנת הנותרים, מערבבים 2 כפות של הבורבון, הדלעת, 1 1/2 כפיות ביטר, זנגביל, קינמון ואגוז מוסקט עם להקציף עד חלקה. כפית מעל קרום במחבת. לתוך מילוי שמורות 3 כוסות, מערבבים 2 כפות בורבון, וניל שוקולד נמס; לשפוך מעל שכבת דלעת ישירות באמצע פאן. זה ייצור שכבות כך שכל פרוסה כוללת חלק מכל טעם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה NILLA Wafers
זילוף בצורת לב
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
הצעת הגשה: מיושן או סלעים צוננים
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
(טעם מקורי)
דבש הדרים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
כדי למזער פיצוח, מניחים חצי מחבת רדודה מלאה במים חמים על מתלה תנור נמוך יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
אופים עוגת גבינה 1 שעה 20 דקות עד 1 שעה 30 דקות או עד הקצוות נקבעים אבל מרכז עוגת גבינה עדיין מתנועע מעט כאשר עבר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'. תשאיר את עוגת הגבינה בתנור עוד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
הסר מהתנור; מקום על מתלה קירור. בלי לשחרר צד של מחבת, להפעיל סכין סביב קצה מחבת כדי לשחרר עוגת גבינה. מגניב במחבת על מדף קירור 30 דקות. מכסים באופן רופף; מקררים לפחות 6 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
הפעל סכין סביב הצד של פאן כדי לשחרר עוגת גבינה שוב; להסיר בזהירות את הצד של פאן.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מניחים עוגת גבינה על צלחת הגשה. מערבבים יחד ציפוי קרמל, 2 כפיות בורבון ו bitters מקף. לשרת, לטפטף עם קרמל ומפזרים פקאן. מכסים ומקררים כל עוגת גבינה שנותרה.