עוגת פטל שוקולד וופל קרח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד פטל. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 447 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1319 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. גשו לסופר וקנו וופלים משוקולד של "נביסקו", סוכר, תמצית "ונילן" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת גלידה וופל שוקולד, עוגת שוקולד פטל מקפיא, ו עוגת קופסת קרח שוקולד עם רוטב פטל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מקציפים את קרם ההצלפה הכבד עם תמצית הסוכר והוניל במהירות גבוהה בינונית עד שהקרם מתעבה מעט באמצע. לאחר הקרם מתחיל להתעבות, שוט על מהירות גבוהה במשך 30 שניות עד 1 דקה עד פסגות רכות טופס. אל תכה יותר מדי. מקפלים פטל (הקפד להשאיר כמה לקשט העליון של העוגה)באמצעות צלחת שטוחה לפחות 9" או קרטון עוגה עגולה, ומרית אופסט, להתחיל לשים שכבה דקה מאוד של קצפת על הצלחת, ספינינג להחליק את השמנת החוצה לקצה הפנימי של הצלחת. זה יעזור לשמור על השכבה הראשונה של הוופלים במקום.סדר שבעה וופלים, זה לצד זה במעגל, שמירה 1 עוגייה במרכז. סקופ על 1/2-3/4 כוס של קצפת על הוופלים בעדינות להפיץ את הקרם בשכבה דקה עד שאתה בקושי יכול לראות את קצה הוופלים.המשך לשכבה של הוופלים עם הקרם, הקפד לסיים עם שכבת הקצפת למעלה (אתה צריך לסיים עם כ 7-10 שכבות).
מקשטים עם פטל ושבבי שוקולד.מכסים ומקררים לפחות 5 שעות או לילה לפני חיתוך & הגשה.