עוגת שוקולד לבן טירמיסו עם אגסים מתובלים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 643 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם שעועית וניל, קצפת כבדה, מקלות קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת שוקולד תות טירמיסו, טירמיסו שוקולד לבן, ו אגסים עלומים מתובלים ברוטב שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר גדול. מערבבים מעל חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים אגסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים עד אגסים הם רק רך כאשר פירסינג עם סכין, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגס
ציוד שתשתמש בו
סכין
3
העברת נוזלים עם אגסים לקערה גדולה ומקרר עד קר, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אגס
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
באמצעות כף מחוררת, להעביר אגסים לצלחת. מרתיחים את הנוזל הלא חוקי בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה עד מעט מעובה מצטמצם נדיב 1 1/2 כוסות, על 15 דקות. מסננים לתוך כוס מדידה 2 כוס; להשליך תבלינים במסננת. מגניב. מכסים ומצוננים אגסים וסירופ אגס עד קר.
מרכיבים שתצטרך
תבלינים
אגס
סירופ
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
כף מחוררת
מחבת רוטב
מסננת
1
שלב שוקולד לבן, ברנדי אגסים, ו 1/4 כוס מים בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים. מערבבים עד חלקה (תערובת תהיה נוזלית מאוד). לגרד זרעים שעועית וניל; להשליך שעועית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
שעועית וניל
ברנדי
זרעים
מים
אגס
ציוד שתשתמש בו
דוד כפול
2
העברת תערובת שוקולד לבן לקערה גדולה; בהדרגה להוסיף mascarpone, לטאטא עד התערובת חלקה. תערובת מסקרפונה מגניבה עד שהיא בקושי פושרת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
מסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 1 כוס קרם בקערה בינונית עד הפסגות טופס. מקפלים קצפת לתוך תערובת mascarpone ב 4 תוספות. מכסים ומקררים מוס שוקולד לבן עד סט, על 3 שעות. לעשות קדימה: אגסים ומוס יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
קצפת
מסקרפונהname
קרם
אגס
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
1
חותכים אגסים לאורך במחצית ולהסיר ליבות וגבעולים; חצאים לחתוך לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אגס
2
סדר ladyfingers, מעוגל הצדדים למטה, בשכבה אחת בתחתית צלחת זוטות 12 כוס (כ 8 אינץ 'בקוטר ו 5 אינץ' עמוק), מכסה את התחתונה לחלוטין (באמצעות כ 15 ladyfingers).
מרכיבים שתצטרך
קצפת בחנות 2 מיכלים
3
טפטוף 5 כפות סירופ אגס באופן שווה על גבירותעוגיות. באמצעות מרית קיזוז קטן, להפיץ 1/3 של מוס שוקולד לבן מעל ladyfingers, מה שהופך את השכבה עבה מעט סביב הקצוות החיצוניים של המנה כדי לאפשר מוס להיות גלוי יותר (מרכז שכבת מוס יהיה דק). החל בקצוות החיצוניים של המנה, מניחים פרוסות אגס בשכבה אחת עם קצוות מעוקלים נגד הצדדים של המנה על גבי מוס, מכסים לחלוטין. חזור על שכבות של ladyfingers, סירופ, מוס, אגסים 2 פעמים נוספות. מכסים עם השכבה הרביעית של ladyfingers (כמה ladyfingers ופרוסות אגס ניתן להשאיר).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
קצפת בחנות 2 מיכלים
סירופ
אגס
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
4
טפטוף ladyfingers באופן שווה עם 5 כפות סירופ. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים קצת וסירופ אגס שנותר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בחנות 2 מיכלים
סירופ
אגס
5
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות 2 כוסות שמנת בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
6
מוסיפים 1/4 סירופ אגס כוס ומכים עד פסגות נוקשות טופס. עבודה בקבוצות, להעביר קרם תיק מאפה גדול מצויד קצה כוכב גדול. שושנות צינור בכל רחבי החלק העליון של זוטות, mounding מעט במרכז.
מרכיבים שתצטרך
קרם
סירופ
אגס
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפה
7
מפזרים עם ג ' ינג ' ר גבישי.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכר
8
מקשטים עם תלתלי שוקולד. לעשות קדימה: ניתן לעשות 6 שעות קדימה. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד
9
לנפות אבקת סוכר מעל קצת רקלפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
10
* מסקרפונה היא גבינת שמנת איטלקית; נמכרת בסופרמרקטים רבים ובשווקים האיטלקיים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
מסקרפונהname
11
** זמין באזור המאפייה או הלחם של כמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.
מרכיבים שתצטרך
לחם
1
כדי להפוך תלתלי שוקולד, מניחים אחד 3 1/2-אונקיה בר של שוקולד לבן באיכות גבוהה (כגון Lindt או פרוג ' ינה) על צלחת ומיקרוגל במרווחים גבוהים של 5 שניות רק עד מעט מתרכך, אבל לא חם או מתחיל להמיס. באמצעות מקלף ירקות החל בקצה אחד ארוך של בר השוקולד, לגלח שוקולד לבן תלתלים. אם השוקולד המגולח נשבר לרסיסים קטנים, זה לא רך מספיק, כך מקום במיקרוגל שוב במשך כמה שניות. אם השוקולד הופך רך מדי, לתת לו לעמוד בטמפרטורת החדר או להירגע לזמן קצר עד שזה חברות עד קצת.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.