קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
מגזין

עוגת שוקולד לבן טירמיסו עם אגסים מתובלים

עוגת שוקולד לבן טירמיסו עם אגסים מתובלים
עוגת שוקולד לבן טירמיסו עם אגסים מתובלים יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 643 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם שעועית וניל, קצפת כבדה, מקלות קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת שוקולד תות טירמיסו, טירמיסו שוקולד לבן, ו אגסים עלומים מתובלים ברוטב שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר גדול. מערבבים מעל חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים אגסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים עד אגסים הם רק רך כאשר פירסינג עם סכין, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
העברת נוזלים עם אגסים לקערה גדולה ומקרר עד קר, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
באמצעות כף מחוררת, להעביר אגסים לצלחת. מרתיחים את הנוזל הלא חוקי בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה עד מעט מעובה מצטמצם נדיב 1 1/2 כוסות, על 15 דקות. מסננים לתוך כוס מדידה 2 כוס; להשליך תבלינים במסננת. מגניב. מכסים ומצוננים אגסים וסירופ אגס עד קר.
מרכיבים שתצטרך
תבליניםתבלינים
אגסאגס
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
כף מחוררתכף מחוררת
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
1
שלב שוקולד לבן, ברנדי אגסים, ו 1/4 כוס מים בחלק העליון של דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים. מערבבים עד חלקה (תערובת תהיה נוזלית מאוד). לגרד זרעים שעועית וניל; להשליך שעועית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
שעועית ונילשעועית וניל
ברנדיברנדי
זרעיםזרעים
מיםמים
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
2
העברת תערובת שוקולד לבן לקערה גדולה; בהדרגה להוסיף mascarpone, לטאטא עד התערובת חלקה. תערובת מסקרפונה מגניבה עד שהיא בקושי פושרת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח 1 כוס קרם בקערה בינונית עד הפסגות טופס. מקפלים קצפת לתוך תערובת mascarpone ב 4 תוספות. מכסים ומקררים מוס שוקולד לבן עד סט, על 3 שעות. לעשות קדימה: אגסים ומוס יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
קצפתקצפת
מסקרפונהnameמסקרפונהname
קרםקרם
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
1
חותכים אגסים לאורך במחצית ולהסיר ליבות וגבעולים; חצאים לחתוך לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אגסאגס
2
סדר ladyfingers, מעוגל הצדדים למטה, בשכבה אחת בתחתית צלחת זוטות 12 כוס (כ 8 אינץ 'בקוטר ו 5 אינץ' עמוק), מכסה את התחתונה לחלוטין (באמצעות כ 15 ladyfingers).
מרכיבים שתצטרך
קצפת בחנות 2 מיכליםקצפת בחנות 2 מיכלים
3
טפטוף 5 כפות סירופ אגס באופן שווה על גבירותעוגיות. באמצעות מרית קיזוז קטן, להפיץ 1/3 של מוס שוקולד לבן מעל ladyfingers, מה שהופך את השכבה עבה מעט סביב הקצוות החיצוניים של המנה כדי לאפשר מוס להיות גלוי יותר (מרכז שכבת מוס יהיה דק). החל בקצוות החיצוניים של המנה, מניחים פרוסות אגס בשכבה אחת עם קצוות מעוקלים נגד הצדדים של המנה על גבי מוס, מכסים לחלוטין. חזור על שכבות של ladyfingers, סירופ, מוס, אגסים 2 פעמים נוספות. מכסים עם השכבה הרביעית של ladyfingers (כמה ladyfingers ופרוסות אגס ניתן להשאיר).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
קצפת בחנות 2 מיכליםקצפת בחנות 2 מיכלים
סירופסירופ
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4
טפטוף ladyfingers באופן שווה עם 5 כפות סירופ. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים קצת וסירופ אגס שנותר בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בחנות 2 מיכליםקצפת בחנות 2 מיכלים
סירופסירופ
אגסאגס
5
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות 2 כוסות שמנת בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקהשמנת מתוקה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
6
מוסיפים 1/4 סירופ אגס כוס ומכים עד פסגות נוקשות טופס. עבודה בקבוצות, להעביר קרם תיק מאפה גדול מצויד קצה כוכב גדול. שושנות צינור בכל רחבי החלק העליון של זוטות, mounding מעט במרכז.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
סירופסירופ
אגסאגס
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
7
מפזרים עם ג ' ינג ' ר גבישי.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
8
מקשטים עם תלתלי שוקולד. לעשות קדימה: ניתן לעשות 6 שעות קדימה. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
9
לנפות אבקת סוכר מעל קצת רקלפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
10
* מסקרפונה היא גבינת שמנת איטלקית; נמכרת בסופרמרקטים רבים ובשווקים האיטלקיים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
מסקרפונהnameמסקרפונהname
11
** זמין באזור המאפייה או הלחם של כמה סופרמרקטים ובחנויות מזון מיוחדות.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
1
כדי להפוך תלתלי שוקולד, מניחים אחד 3 1/2-אונקיה בר של שוקולד לבן באיכות גבוהה (כגון Lindt או פרוג ' ינה) על צלחת ומיקרוגל במרווחים גבוהים של 5 שניות רק עד מעט מתרכך, אבל לא חם או מתחיל להמיס. באמצעות מקלף ירקות החל בקצה אחד ארוך של בר השוקולד, לגלח שוקולד לבן תלתלים. אם השוקולד המגולח נשבר לרסיסים קטנים, זה לא רך מספיק, כך מקום במיקרוגל שוב במשך כמה שניות. אם השוקולד הופך רך מדי, לתת לו לעמוד בטמפרטורת החדר או להירגע לזמן קצר עד שזה חברות עד קצת.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
שוקולד לבןשוקולד לבן
חטיף שוקולדחטיף שוקולד
שוקולדשוקולד
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מיקרוגלמיקרוגל

מרכיבים

1קילוגרםגדול המשרד אבל בשל אגסים Anjou, קלופיםגדול המשרד אבל בשל אגסים Anjou, קלופים12ריבס, קצוץ טרי או קפואתלתלי שוקולד לבןתלתלי שוקולד לבן2מקלות קינמון, שבורים לשנייםמקלות קינמון, שבורים לשניים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזנגביל גבישי טחוןזנגביל גבישי טחון7506 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש4אינצ ' יםקוטר סיבובים קלופים זנגביל טרי (כל כ 1/8 אינץ ' עבה)קוטר סיבובים קלופים זנגביל טרי (כל כ 1/8 אינץ ' עבה)12תרמילי הל ירוקים שלמים, מרוסקים בשקית פלסטיק resealable עם פטישתרמילי הל ירוקים שלמים, מרוסקים בשקית פלסטיק resealable עם פטיש4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקה צוננתשמנת מתוקה צוננת255אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות ladyfingers רך, * * מופרדיםחבילות ladyfingers רך, * * מופרדים249אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)8-כדי גבינת מסקרפונה8-כדי גבינת מסקרפונה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ אגס או צוף אגסמיץ אגס או צוף אגס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1וניל שעועית, פיצול לאורכווניל שעועית, פיצול לאורכו596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן198אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד לבן באיכות גבוהה (כגון Lindt או פרוג'ינה), קצוץ דקשוקולד לבן באיכות גבוהה (כגון Lindt או פרוג'ינה), קצוץ דק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.