עוף אפוי של אריק
העוף האפוי של אריק עשוי להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-29 גרם חלבון, 49 גרם שומן ובסך הכל 626 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה קטוגנית. אם יש לכם חמאה, פלפל קאיין גרוס, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 54%. מתכונים דומים: ציר עוף של ברוס ואריק ברומברג, ג'ינג'ר כבוש של אריק גואר ופאייה פירות ים (אבק אריק).
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת על אש בינונית ומטגנים את הבצל והפטריות עד לריכוך.
מערבבים פנימה את היין, וממשיכים לבשל כ-5 דקות עד לחימום.
בקערה גדולה מערבבים את רוטב הראנץ', אבקת שום, אורגנו, תיבול קייג'ון ופלפל קאיין. מערבבים את תערובת המחבת לתוך הקערה.
מערבבים פנימה את 2 כפות הנותרות חמאה, ביצים וקרקרים.
טובלים את חזה העוף בתערובת רוטב הראנץ' לציפוי. מסדרים את העוף בתבנית אפייה בינונית. מכסים בתערובת הרוטב שנותרה.
אופים שעה אחת בתנור שחומם מראש, או עד שהעוף כבר לא ורוד והמיצים מתבהרים.