עוף פלורנטין קל ובריא
עוף פלורנטין קל ובריא עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 497 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב מרינרה, גבינת פרמזן, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קל עוף פלורנטין, תבשיל עוף פלורנטיני קל, ו קל עוף בריא Divan.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל בשמן החם עד ריחני, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים כ -45 שניות.
מערבבים מכרזים עוף לתוך תערובת בצל; לבשל עד עוף הוא השחמה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
העברת תערובת עוף לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מכסים תערובת עוף עם תרד; יוצקים רוטב מרינרה על שכבת תרד. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והתרד נבול, כ -30 דקות.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים את הפטוצ ' יני, להחזיר לרתיחה, ומבשלים פסטה על חום בינוני עד מבושל דרך אבל עדיין מוצק לנשיכה, על 8 דקות.
מסננים ומעבירים פטוצ ' יני לצלחות הגשה.
מעל כל צלחת עם תערובת עוף-מרינרה; מקשטים כל מנה עם גבינת פרמזן.