פרמיגיאנה עוף עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1164 קלוריות , 70 גרם חלבון ו -52 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 65% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 111 מעריצים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם חזה עוף, עלי פטרוזיליה, פלפל קובנו צ'ילי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 97% , וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana , Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana , ו- Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי או שמן זית טהור
3
מתבלים את העוף משני הצדדים במלח ופלפל. מושכים כל חזה בקמח ומנקים עודפים, לאחר מכן טובלים בביצה ומניחים לעודף לטפטף, ואז מטפטפים משני הצדדים בפירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
אפונת שלג, מופשרת
לוראן מטבח מקצועי®
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מחלקים את השמן בין 2 מחבתות גדולות ומחממים על אש גבוהה עד כמעט עשן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מוסיפים 2 חזה עוף לכל מחבת ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים, כ-2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומעל כל חזה מעט רוטב עגבניות, כמה פרוסות מהמוצרלה, מלח ופלפל וכף פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים בתנור עד שהעוף מבושל והגבינה נמסה, כ-5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרת
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מוציאים מהתנור ומקשטים בעלי בזיליקום או פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים בצל ושום ומטגנים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
11
מוסיפים עגבניות מרוסקות עם המיצים שלהן, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, 1 כוס מים, עלה דפנה, פטרוזיליה, פלפל קובה ומביאים לרתיחה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מנמיכים את האש ומבשלים עד שמסמיך מעט, כ-30 דקות.
פרמזן עוף ניתן לשילוב עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו ויין ברברה. כאשר עוף משולב עם רוטב עגבניות וגבינה, הוא יכול להתמודד עם יין אדום קל או בינוני. מכיוון שמדובר במנה איטלקית-אמריקאית, הלכנו על יינות איטלקיים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיול וצור ארצי. הטעמים הטאניים, המיושנים בעץ אלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חמים ואדמתי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק קיאנינה פרוס, או עם ציד, כמו פסיון ממולא כמהין. זה מצוין גם עם גבינה בוגרת.