קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות81
מגזין

פרמיגיאנה עוף

פרמיגיאנה עוף
פרמיגיאנה עוף עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1164 קלוריות , 70 גרם חלבון ו -52 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 65% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 111 מעריצים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם חזה עוף, עלי פטרוזיליה, פלפל קובנו צ'ילי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 97% , וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana , Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana , ו- Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי או שמן זית טהורשמן צמחי או שמן זית טהור
3
מתבלים את העוף משני הצדדים במלח ופלפל. מושכים כל חזה בקמח ומנקים עודפים, לאחר מכן טובלים בביצה ומניחים לעודף לטפטף, ואז מטפטפים משני הצדדים בפירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מחלקים את השמן בין 2 מחבתות גדולות ומחממים על אש גבוהה עד כמעט עשן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מוסיפים 2 חזה עוף לכל מחבת ומבשלים עד להזהבה משני הצדדים, כ-2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומעל כל חזה מעט רוטב עגבניות, כמה פרוסות מהמוצרלה, מלח ופלפל וכף פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים בתנור עד שהעוף מבושל והגבינה נמסה, כ-5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מוציאים מהתנור ומקשטים בעלי בזיליקום או פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים בצל ושום ומטגנים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
11
מוסיפים עגבניות מרוסקות עם המיצים שלהן, עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, 1 כוס מים, עלה דפנה, פטרוזיליה, פלפל קובה ומביאים לרתיחה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. מנמיכים את האש ומבשלים עד שמסמיך מעט, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול1פלפל צ'ילה קובנו, קצוץפלפל צ'ילה קובנו, קצוץ4largeseggs, beaten with 2 tablespoons water and seasoned with salt and peppereggs, beaten with 2 tablespoons water and seasoned with salt and pepper250אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח רב תכליתי, מתובל במלח ופלפלקמח רב תכליתי, מתובל במלח ופלפל454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מוצרלה טרייה, פרוסה דקמוצרלה טרייה, פרוסה דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואFresh basil or parsley leaves, for garnishFresh basil or parsley leaves, for garnish4ציפורןשום, מרוסק במעט מלח כשר להכנת משחהשום, מרוסק במעט מלח כשר להכנת משחה216אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)vegetable oil or pure olive oilvegetable oil or pure olive oil2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1גדולבצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק120אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פירורי לחם פאנקופירורי לחם פאנקו25אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי1חבורה קטנהפטרוזיליה איטלקיתפטרוזיליה איטלקית2kgsעגבניות שזיפים ומיציהם, מחית בבלנדרעגבניות שזיפים ומיציהם, מחית בבלנדר4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי4חזה עוף ללא עצמות, ללא עור, הלם דקחזה עוף ללא עצמות, ללא עור, הלם דק1בצל אדום גדולפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, יין ברברה

פרמזן עוף ניתן לשילוב עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו ויין ברברה. כאשר עוף משולב עם רוטב עגבניות וגבינה, הוא יכול להתמודד עם יין אדום קל או בינוני. מכיוון שמדובר במנה איטלקית-אמריקאית, הלכנו על יינות איטלקיים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיול וצור ארצי. הטעמים הטאניים, המיושנים בעץ אלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חמים ואדמתי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק קיאנינה פרוס, או עם ציד, כמו פסיון ממולא כמהין. זה מצוין גם עם גבינה בוגרת.