תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל צפון אפריקה חומוס ומרק כרוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 184 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו זעפרן נדיב, כרוב, מקל קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האפריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו מרק חומוס צפון אפריקאי, מרק דגים צפון אפריקאי, ו מרק צפון אפריקאי (צמחוני) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים על חום בינוני-גבוה עד שהבצל מתחיל להשחים (כ -5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
2
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים את התבלינים, כולל עלי דפנה ומקל קינמון, ומבשלים, ערבוב, עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צ'יפס קינמון וייטנאמי
4
מוסיפים את החומוס ומערבבים כדי לצפות אותם עם התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
צ'יפס קינמון וייטנאמי
5
יוצקים את 8 כוסות של מלאי הירקות, מביאים לרתיחה, ולהפחית את החום לרתיחה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
6
מוסיפים את הקייל הקצוץ ומערבבים. אם יש צורך להוסיף מים כדי לכסות את הכרוב ומבשלים עד שהוא רך, על 10-25 דקות, תלוי איך מבושל אתה אוהב את הכרוב שלך. בדוק לעתים קרובות כדי לראות אם הוא הופך יבש ולהוסיף מים לפי הצורך.
פינוטג', צ ' נין בלאן וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי באפריקה. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. The Radley & Finch The Profs Pinotage with a 5 out of 5 star rating seems like a good match. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.