קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות82
מגזין

קדירת בקר

קדירת בקר
תבשיל בקר דורש כ -3 שעות ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. בבמנה עיקרית זו יש 1045 קלוריות , 72 גרם חלבון ו -55 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 66% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 4. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, רסק עגבניות, גזר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 86% . הציון הזה מעולה. מתכונים דומים: את תבשיל בקר של רוני, כן, תבשיל בקר , תבשיל בקר של רוני, כן, תבשיל בקר , ותבשיל בקר של רוני, כן, תבשיל בקר .

הוראות

1
מחממים תנור הולנדי גדול עם מכסה הדוק על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, ועוד לזילוףאורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2
יוצקים פנימה מספיק שמן כדי למלא את המחבת בעומק של כ-1/4 אינץ'. מתבלים את הבשר בנדיבות במלח ופלפל, ומוסיפים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 ביצים קשות קלופות, פרוסות וחתכו לקוביות4 ביצים קשות קלופות, פרוסות וחתכו לקוביות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות (5 אונקיות) אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1 1/2 כוסות (5 אונקיות) אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3
מטגנים את הבשר, ללא מכסה, תוך ערבוב רק מדי פעם, עד להשחמה היטב, כ-8 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הבשר לצלחת. חזור על הפעולה עם שאר הבשר. זורקים את השמן ומנגבים את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
לחם לבן, קרום הוסר וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'לחם לבן, קרום הוסר וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 1/2 כוסות (5 אונקיות) אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1 1/2 כוסות (5 אונקיות) אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
4
מחממים את התנור ל-325 מעלות F. מחזירים את הסיר לכיריים וממיסים את החמאה על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ברנדי או תמצית ונילתמצית ברנדי או תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
3 כפות בתוספת 1 כפית סוכר גס, מחולק3 כפות בתוספת 1 כפית סוכר גס, מחולק
1 1/2 כוסות (9 אונקיות) אפונת אדמה קלופה1 1/2 כוסות (9 אונקיות) אפונת אדמה קלופה
5
מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך ערבוב עד להשחמה קלה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעיםתפוחי אדמה אדומים, חתוכים לרבעים
6
מוסיפים את השום ומבשלים, תוך ערבוב, עד לריח, כדקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל בישול שעועית גרבנזונוזל בישול שעועית גרבנזו
7
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, תוך ערבוב, עד להשחמה קלה, כדקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8
מוסיפים את בשר הבקר השמור ומפזרים את הקמח על תערובת הירקות והבקר (מספיק לציפוי קל) ומבשלים תוך כדי ערבוב עד לקלוי קל.
מרכיבים שתצטרך
פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביותפובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
לכל פאונד), ולכל פאונד), ו
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9
מוסיפים את המים או המרק ומביאים לרתיחה. קושרים את הפטרוזיליה, התימין ועלי הדפנה יחד עם חתיכת חוט מטבח ומוסיפים את הצרור לסיר. מתבלים ב-2 כפיות מלח, או לפי הטעם. מכסים ומעבירים לתנור. מבשלים את הבשר עד לריכוך, כ-1 1/2 שעה. (ניתן לעשות זאת גם על הכיריים ברתיחה נמוכה.)
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל, פלפל לבן, פלפל קאיין, כמון טחון ואגוז מוסקטכל פלפל, פלפל לבן, פלפל קאיין, כמון טחון ואגוז מוסקט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
אגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשהאגוזי פקאן או אגוזי מלך קצוצים להגשה
1 1/2 כוסות (9 אונקיות) אפונת אדמה קלופה1 1/2 כוסות (9 אונקיות) אפונת אדמה קלופה
תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
מלוח, אופציונלימלוח, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
3 כפות בתוספת 1 כפית סוכר גס, מחולק3 כפות בתוספת 1 כפית סוכר גס, מחולק
1 1/2 כוסות (9 אונקיות) אפונת אדמה קלופה1 1/2 כוסות (9 אונקיות) אפונת אדמה קלופה
10
מוציאים את הסיר מהתנור. מורחים את השומן מנוזלי הבישול בעזרת כף או מצקת.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
3 כפות בתוספת 1 כפית סוכר גס, מחולק3 כפות בתוספת 1 כפית סוכר גס, מחולק
1 1/2 כוסות (9 אונקיות) אפונת אדמה קלופה1 1/2 כוסות (9 אונקיות) אפונת אדמה קלופה
11
מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר, הסלרי והעגבניות, ומביאים לרתיחה על גבי הכיריים. מבשלים, ללא מכסה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהנוזל מסמיך והירקות רכים, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
פובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביותפובלנו צ'ילי, צלוי, קלוף וחתוך לקוביות
חצאי חזה עוף ללא עצמות כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'חצאי חזה עוף ללא עצמות כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פתיתי פלפל אדום כתוש, בתוספת תוספת לקישוטפתיתי פלפל אדום כתוש, בתוספת תוספת לקישוט
1 עד 3 צ'ילי סרנו1 עד 3 צ'ילי סרנו
פלפל ירוק קצוץ, לא חובהפלפל ירוק קצוץ, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
12
הסר והשליך את צרור עשבי התיבול. מערבבים את החומץ ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים בין קערות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 ביצים קשות קלופות, פרוסות וחתכו לקוביות4 ביצים קשות קלופות, פרוסות וחתכו לקוביות
סלט גויה ותיבול ירקותסלט גויה ותיבול ירקות
ציוד שתשתמש בו
לימון ונענע טרייה, לא חובהלימון ונענע טרייה, לא חובה
13
הערת הטבח: צ'אק בקר, מהכתף, בגלל השיש שלו של שומן תוך-שרירי, הוא הבחירה עבור כל סוג של תבשיל. אם אינכם מוצאים צ'אק קוביות לתבשיל במחלקת הבשר שלכם, קנו סטייק צ'אק עבה וחתכו אותו לקוביות בגודל 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)תיבול גריל (מומלץ: תיבול סטייק מונטריאול)
תבשילתבשיל

יין מומלץ: שיראז, קברנה סוביניון, Malbec

תבשיל בקר בתפריט? נסה להתאים עם שיראז, קברנה סוביניון ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא אלו הם הליווי המושלם לתבשיל בקר לבבי. קלרנדון הילס אסטרליס סירה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-199 דולר לבקבוק.
קלרנדון הילס אסטרליס סירה
קלרנדון הילס אסטרליס סירה
זהו יין הדגל של קלרנדון הילס. הוא חבר בסיווג 'גראנד קרו' של קלרנדון הילס. מדי שנה, כרם אסטרליס מייצר את היין היפה ביותר במרתף שלנו. למרות הטיפול הבלתי מובחן שלו במרתף, הוא תמיד חושף את הביטוי המעוגל, הנשגב והחלק ביותר של סירה שמתיישן כמו סלע. העושר העצום של עומק הזנים של יין זה משתרע מעבר לפרמטרים של סירה - מה שמרמז על סופרלטיבים. דק להפליא באיזון העומק הזני שלו עם עוצמה מאופקת ותמצית משולבת סופר עדינה, הוא קל לרגליו ומלכותי פעם אחת בפוקוס. הרמוניה עוקפת פוגשת ביטוי אנרכיסטי של סירה קלאסית אוסטרלית. ריקוד פרחוני מורם עם בשרים עשירים, קפה, קולה, שוקולד, פאן פורטה, תענוג טורקי, גרפיט, ביטומן, טבק סיגרים, הל שחור, רוטב סויה באיכות טובה וסלעים מרוסקים. הוא צפוף, אך חלק קרמי. זהו יין שהוא תמיד היפה ביותר במרתף שלנו. אנו ממליצים שהוא תמיד מוקפץ. רק המטופל יחזיר את מלוא הדיבידנד של המרת יצירת המופת הזו.