קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קוסקוס עם דלורית צלויה, תפוח וצ'וריסו

קוסקוס עם דלורית צלויה, תפוח וצ'וריסו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קוסקוס עם דלורית קלויה, תפוח, צ'וריסו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 565 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו דלורית, שמן זית, קוסקוס ישראלי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: צ'וריסו חריף, דלעת סקווש & תפוח מלית, דלעת קלויה סקווש, כרוב וסלט קוסקוס, ו דלעת צלויה, כרוב וקוסקוס חמוציות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 450°f. דלעת לזרוק עם 2 כפות שמן במחבת צלייה גדולה העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מעבירים מחבת לתנור ומבשלים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הסר מחבת ומערבבים סקווש.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים תפוחים למחבת וחוזרים לתנור. מבשלים עד הדלעת מכרז, כ 20 דקות יותר, ערבוב כל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הסר מחבת כאשר נעשה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
בינתיים, חום 1 כף שמן זית בסיר בגודל בינוני מעל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים צ ' וריסו ומבשלים עד שהחתיכות פריכות, בערך 30 שניות. מערבבים בקוסקוס ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
8
מוסיפים מרק עוף, מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים. מבשלים עד הקוסקוס הוא רך והנוזל התאדה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
9
בקערה גדולה, מערבבים יחד הנותרים 1 כף שמן זית, חומץ שרי, וקמצוץ של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חומץ שריחומץ שרי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים את הקוסקוס ואת הדלעת הקלויה והתפוחים. לזרוק היטב. מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ומפזרים פפריקה מעושנת.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונהג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
לשימור,לשימור,
סכין קילוףסכין קילוף
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
מגישים באופן מיידי.