קסדילות בשרניות
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו קווזדילות בשריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 818 קלוריות, 55 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו שום, סלסן ו / או שמנת, גבינת מונטריי ג'ק ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 70%. נסו קסדילות חזיר מנגל, בייקון ואננס (המכונה גם קסדילות פיצה הוואי לברביקיו), בשרי מניקוטי, ו מינסטרונה בשרנית עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את השום ואבקת הצ ' ילי ומבשלים 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את הבקר, האורגנו, 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים, שוברים את הבשר בכף, עד שהוא כבר לא ורוד, בערך 2 דקות.
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים 5 עד 6 דקות נוספות.
מחממים מחבת גדולה או מחבת על אש בינונית.
מברישים צד 1 של כל טורטיה בשמן זית.
מניחים 2 טורטיות על המחבת (או 1 אם משתמשים במחבת), משומנים כלפי מטה, ומפזרים כרבע מהגבינה על כל אחת. מבשלים עד שהתחתיות מזהיבות והגבינה נמסה. שים כרבע מתערובת הבקר על מחצית מכל טורטיה ומקפלים לחצי ירח. ממשיכים לבשל עד שהקסדילות פריכות, הופכות פעם אחת. חזור על הפעולה להכנת 4 קווזדילות.
חותכים לטריזים ומעליהם סלסה ו / או שמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר,ריזלינג ורוז נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא גם זיווג בטוח. לואי ג ' אדו פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
לואי ג ' אדו פינו נואר
פינו נואר ג 'אדו הוא יין זני טהור המופק מחובות פינו נואר ויינות שנבחרו מאתרי כרמים ברמת הכפר ברחבי העיר סי סייטה ד' אור ו סי סווטה צ ' אלונז. כמו בכמה מהיינות הקטנים יותר שלהם, מייסון לואי ג ' אדוט נוהג ב "ר רזפליס" כדי לשפר את איכות היין על ידי סיווג כמה יינות בעלי כינוי גבוה יותר שישולבו בתערובת. המגרשים הסופיים נבחרים בקפידה, ובהתאם לבציר, מיושנים במשך מספר חודשים בחביות עץ אלון כדי לעורר את טעמי פירות היער האדומים הנקיים והבשלים ואת הארציות של הענב המתרכך במגע עדין של עץ. משקף את סגנון הג 'דוט, פינו נואר ג' דוט הוא הרמוני ומאוזן, עם פירותיות שמנמנה ומרקם משיי המקוזז על ידי טאנינים עגולים ועדינים ביין בעל גוף בינוני ומבנה אלגנטי. את זר הזנים האופייני והריחני מאוד משלים גימור טעים ומתמשך.