קרפצ'יו טונה-בסגנון יפני
קרפצ'יו טונה-בסגנון יפני יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 152 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב סויה, קומץ צנוניות, שמן זית לטפטוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 24 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פסטה יפנית בסגנון פטריות וטונה, קרפצ'יו טונה על פרוסות תפוז, ו קרפצ'יו טונה עם רוטב ג' ינג'ר הדר.
הוראות
זוהי ארוחה פשוטה להפליא, כמעט אקזוטית קלה שממלא אותך בחיוך גדול. ודא שאתה מקבל טונה ממש טרי זה צריך להיות אדום ונראה כמעט דונגי. אתה יכול לנסות להשתמש בדגים שונים, כגון סלמון, דניס או צדפות, רק לוודא שהם כולם ממש נחמד ורענן וריח של דבר מלבד הים.קבל הטונה שלך, ועם סכין חדה ארוכה לחתוך אותו דק ככל שאתה יכול. ברגע שאתה חותך אותו, אתה יכול להחליק אותו עם הצד של הסכין שלך כדי להפוך אותו אפילו דק יותר. מחלקים את זה בשכבה אחת בין הצלחות שלכם, או אפילו נחמד יותר לשרת אותו על צלחת אחת גדולה.לאחר מכן, להשתמש הטריק היפני המבריק הזה: לחתוך חריץ אנכי בצורת V בmooli ולדחוף את הצ ' ילי פנימה משמעות הדבר היא כי כאשר אתה מגרר את זה אתה מקבל עיסת צנון בצבע ורוד, בטעם צ ' ילי, וזה פנטסטי. אם אין לך mooli אתה יכול לקבל את אותה השפעה על ידי חיתוך דק צ ' ילי ו צורם רגיל radishes.So או לגרר או לקצוץ mooli או צנון שלך ולאחר מכן בועה זה ומיץ שלה על פרוסות טונה ומפזרים על ה-shiso או כוסברה.כאשר אתה משרת אותו לסחוט חצי סיד וכמה כפיות של רוטב סויה על כל מנה, לטעום, ואז לטפטף עם קצת שמן זית.* Shiso הוא צמח יפני עם טעם חזק המזכיר אניסיד.טיפ