תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב רוטב רוטב רוטב, אז תן לנסות. מנה אחת מכילה 155 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 10 . אם יש לך שמן canolan, מלח, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 17%. נסו עגבניות מזרח תיכוניות שום דגים, Shish Tawook המזרח תיכוני עם שום איולי, ו עוף צלוי שום מזרח תיכוני עם הריסאן ירוק ולחם שטוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מסננים ומעבירים לקערה; מחית עד חלקה. להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
שים שום, מלח, ומיץ לימון בבלנדר או מעבד מזון; יוצקים מספיק שמן זית כדי לייפות קל שיני שום. תערובת על גבוהה; לאט לאט זרם נשאר שמן זית דרך הפתיחה העליונה של בלנדר או מעבד מזון עד התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
מיץ לימון
שמן זית
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
4
מוסיפים פירה, על 2 עד 3 כפות בכל פעם, לתערובת השום בעוד בלנדר עדיין פועל. המשך להוסיף תפוחי אדמה עד שכולם שולבו.