מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם שמן זרעי ענבים, ציר עוף, שום מגורען וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 58%. טקילה-בוריטוס עוף מנגל כתום עם צ'דר חד, שעועית אפויה וכרוב אדום, רוטב מנגל יין אדום, ו שיפודי חזיר בגריל עם רוטב מנגל קארי אדום מעושן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
מקציפים את כל המרכיבים יחד בקערת ערבוב ומניחים בצד עד הצורך.
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
בסיר ציר של 2 ליטר על אש גבוהה, מוסיפים את שמן זרעי הענבים ואת הבצל, הפלפל והסלרי. מבשלים עד שהבצל הופך שקוף, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את השעועית, השום והאנדוי ומבשלים עוד 5 דקות.