קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מטבחיםמקסיקני
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Choco-Nacho מ ' נאצ'וס האולטימטיבי

Choco-Nacho מ ' נאצ'וס האולטימטיבי
המתכון Choco-Nacho מ ' נאצ'וס האולטימטיבי יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך על 45 דקות. מתאבן זה יש 460 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמנת כבדה, סוכר, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: Ball Park Nachos from ' Ultimate Nachos, מחבת נאצ'וס ארוחת בוקר מ' נאצ'וס האולטימטיבי, ו נאצ'וס הגבינה של אמא נאצ' וס.

הוראות

1
כדי להפוך את גנאש במיקרוגל: בקערה בטוחה במיקרוגל, לשלב את השוקולד הקצוץ ושמנת כבדה. מיקרוגל עד השוקולד מתחיל להמיס, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מערבבים וממשיכים מיקרוגל במרווחים של 15 שניות עד smooth.Be תיזהר לא לשרוף את הגנאש. אם זה שורף, אין דרך להציל אותו. כאשר גנאש נמס וחלק, להוסיף את קאיין.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
3
כדי להפוך את גנאש על הכיריים: למלא סיר בינוני באמצע הדרך עם מים ולהביא לרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
4
מוסיפים את השוקולד והקרם הקצוצים לקערת זכוכית חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מניחים על הסיר של מים רותחים; החלק התחתון של הקערה לא צריך לגעת במים. מערבבים את תערובת גנאש עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
ברגע שהוא נמס, להסיר את הקערה מן הסיר, להוסיף את קאיין, ומערבבים את גנאש עד חלקה. גנאש יכול להיות מאוחסן במקרר עד 2 שבועות וחומם מחדש בעת הצורך
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
כדי להפוך את הקרמל: בקערה קטנה, להמיס את סודה לשתיה עם 1 כף מים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה לשלב את חלב העז, סוכר, וניל. מערבבים באופן קבוע עד החלב מגיע לרתיחה והסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
הסר את הסיר מן החום ומערבבים בתערובת סודה לשתייה ומים בזהירות, ממשיך לערבב כדי לשמור על התערובת מבעבע מעל. להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל את הקרמל, ערבוב קבוע, עד התערובת הופכת זהב חיוור, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
כדי להרכיב את choco-נאצ ' וס: לטבול כל שבב טורטייה ב גנאש מומס באמצע הדרך. חזור על שלב זה עבור כל 16 השבבים, הצבת אותם על מתלה קירור חוט כדי לאפשר ganache להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
צ'דר טרי מגוררצ'דר טרי מגורר
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
11
ברגע שהגאנש יתיישב, טפטף את הקז ' יטה על כל שבב.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קונצ 'ה y טורו Marques דה קאסה קונצ' ה פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.