קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

Stollen חג המולד

Stollen חג המולד
ייתכן שסטולן לחג המולד הוא הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם קינמון טחון, מלח, צימוקים סולטנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו קאפקייקס Stollen חג המולד-קלאסי חג המולד טרנספורמציה, Stollen חג המולד, ו Stollen חג המולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, להמיס שמרים בחלב חם.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
3
בקערה גדולה, לשלב את תערובת השמרים עם הביצה, סוכר לבן, מלח, חמאה, 2 כוסות קמח לחם; לנצח היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
מוסיף את הקמח שנותר, 1/4 כוס בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. כאשר הבצק החל למשוך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות, ללוש את דומדמניות, צימוקים, דובדבנים יבשים, קליפת הדר. להמשיך ללוש עד חלקה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
דומדמניותדומדמניות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה, והופכים מעיל עם שמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
גריז קל גיליון עוגיות. מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מגלגלים את המרציפן לתוך חבל ומניחים אותו במרכז הבצק. מקפלים את הבצק כדי לכסות אותו; צובטים את התפרים יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
מרציפןמרציפן
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מניחים את כיכר, בצד התפר למטה, על תבנית אפייה מוכן. מכסים עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 300 מעלות F (150 מעלות C), ואופים במשך 30 עד 40 דקות נוספות, או עד חום זהוב. אפשר כיכר להתקרר על מתלה תיל. אבק כיכר מקורר עם סוכר ממתקים, ומפזרים את הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לחםקמח לחם796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבנים מסוכרים אדומים, לרבעיםדובדבנים מסוכרים אדומים, לרבעים1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאתרוג מסוכר לקוביותאתרוג מסוכר לקוביות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)סוכר ממתקיםסוכר ממתקים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדומדמניותדומדמניות1גדול2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קינמון טחוןקינמון טחון170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מרציפןמרציפן1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב חם (110 מעלות f / 45 מעלות C)חלב חם (110 מעלות f / 45 מעלות C)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצימוקים סולטנהצימוקים סולטנה1(חוֹרֶף)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר לבןסוכר לבן