ייתכן שסטולן לחג המולד הוא הקינוח שאתם מחפשים. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. אם יש לכם קינמון טחון, מלח, צימוקים סולטנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 3 שעות בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. נסו קאפקייקס Stollen חג המולד-קלאסי חג המולד טרנספורמציה, Stollen חג המולד, ו Stollen חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה, להמיס שמרים בחלב חם.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
קני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
בואו לעמוד עד שמנת, על 10 דקות.
3
בקערה גדולה, לשלב את תערובת השמרים עם הביצה, סוכר לבן, מלח, חמאה, 2 כוסות קמח לחם; לנצח היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחם
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
מוסיף את הקמח שנותר, 1/4 כוס בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. כאשר הבצק החל למשוך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות, ללוש את דומדמניות, צימוקים, דובדבנים יבשים, קליפת הדר. להמשיך ללוש עד חלקה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשים
דומדמניות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®
5
שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה, והופכים מעיל עם שמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
גריז קל גיליון עוגיות. מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מגלגלים את המרציפן לתוך חבל ומניחים אותו במרכז הבצק. מקפלים את הבצק כדי לכסות אותו; צובטים את התפרים יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
מרציפן
זנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנות
8
מניחים את כיכר, בצד התפר למטה, על תבנית אפייה מוכן. מכסים עם מטלית לחה ולתת לעלות עד הוכפל נפח, כ 40 דקות. בינתיים, מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 300 מעלות F (150 מעלות C), ואופים במשך 30 עד 40 דקות נוספות, או עד חום זהוב. אפשר כיכר להתקרר על מתלה תיל. אבק כיכר מקורר עם סוכר ממתקים, ומפזרים את הקינמון.