Tortellini a la Carbonara
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, חלמונים, טורטליני תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: קרבונרה טורטליני, פסטה טורטליני קרבונרה, ו קל Tortellini Carbonara.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז. בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים חלמונים ביצה, שמנת וגבינה.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
מוסיפים טורטליני ובייקון ברוטב קרבונרה; מבשלים רוטב על אש בינונית במשך 5 דקות, תוך ערבוב מתמיד.