קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

Tortellini a la Carbonara

Tortellini a la Carbonara
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, חלמונים, טורטליני תרד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: קרבונרה טורטליני, פסטה טורטליני קרבונרה, ו קל Tortellini Carbonara.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז. בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים חלמונים ביצה, שמנת וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
גבינהגבינה
קרםקרם
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
5
מוסיפים טורטליני ובייקון ברוטב קרבונרה; מבשלים רוטב על אש בינונית במשך 5 דקות, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
טורטליניnameטורטליניname
בייקוןבייקון
רוטברוטב

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.