אנצ'ילדות עוף ואורז
אם יש לך כמון טחון, שמן זית, עוף, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. וזה טוב. נסו אנצ'ילדות עוף ואורז, אנצ'ילדות עוף עם רוטב ירוק ואורז ארוך גרגרים, ו אנצ'ילדות עוף (אנצ' ילדות דה פולו) (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות ובצל; מטגנים 5 דקות או עד רך.
מערבבים רוטב אנצ ' ילדה, מיץ עגבניות ותערובת פטריות. כפית 1/4 תערובת פטריות כוס מעל החלק התחתון של צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מערבבים אורז, עוף, והבא 6 מרכיבים בקערה גדולה. כפית על תערובת 1/2 כוס עוף במרכז טורטייה 1; להתגלגל בחוזקה ולמקם, בצד התפר למטה, בתבנית אפייה. חזור על הנוהל עם שאריות טורטיות ועוף תערובת.
תערובת פטריות שנותר כף מעל אנצ ' ילדות. מכסים ואופים ב 375 במשך 25 דקות. לחשוף; מפזרים גבינת צ ' דר.
אופים עוד 4 דקות או עד גבינה נמסה.
בואו לעמוד 5 דקות. למעלה כל אנצ ' ילדה עם 1 כף שמנת חמוצה.