בוריטוס טייק אוויי
בוריטוס טייק אוויי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם טורטיות קמח, עלי כוסברה, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: יותר טוב מעוף שומשום טייק אוויי, קאפקייקס אוכל סיני, ו שיפודי משלוח אוכל סיני.
הוראות
לבשל אורז לפי ההוראות. מערבבים במיץ ליים, כוסברה ועוף, מתנפחים במזלג. בינתיים, שעועית חום כפי שהורה על החבילה.
לעטוף טורטיות בין שתי מגבות נייר. מיקרוגל על 30 שניות גבוהות.
מקום 1 טורטייה על משטח עבודה.
מניחים תערובת 1/4 כוס עוף באמצע טורטייה. למעלה עם שעועית, סלסה וחסה.
מקפלים קצה טורטילה הקרובה אליך לקראת אמצע תערובת, לחזור עם קצה הרחוק ביותר. החל בצד ימין, להתחיל לקפל טורטייה לאט, להבטיח כי הצדדים מקופלים להישאר ללא פגע. המשך עד בוריטו הוא סגור לחלוטין.
חתוך לשניים לפני ההגשה, גלישת בנייר כסף אם תרצה בכך.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.