תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל בריא & טעים: חצאי פלפל קלויים עם פירורי לחם ציפוי. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם עוף, פירורי לחם, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו מאפינס אוכמניות טעימים עם ציפוי פירור, עוגת קפה אוכמניות טעימה עם ציפוי פירור, ו בריא וטעים: סלט עגבניות צהוב עם פלפל אדום קלוי, פטה ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש תנור ל 375ºF.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
טפטוף 1 כף שמן זית על החלק התחתון של צלחת אפיית זכוכית 9x13. חצי פלפלים לאורך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
3
הסר גבעולים, זרעים, ליבות, וצלעות.
מרכיבים שתצטרך
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
4
מניחים בתבנית אפייה לחתוך בצד למעלה טפטוף עם 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
בקערה קטנה, לשלב פירורי לחם, פרמזן, 2 כפות פטרוזיליה, טימין, פתיתי פלפל אדום. מערבבים לשלב. ממלאים פלפלים באופן שווה עם תערובת פירור.