קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות18
ציון בריאות25
מגזין

הליבוט אפוי עם סלסה ורדה

הליבוט אפוי עם סלסה ורדה
הליבוט אפוי עם סלסה ורדה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 18 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שמן זית, חומץ שרי, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו הליבוט אפוי עם סלסה ורדה, הליבוט אפוי עם ארוגולה סלסה ורדה, ו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את ההליבוט
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
2
מחממים תנור ל 149°. שמן צלחת אפייה רדודה רק גדול מספיק כדי להחזיק את פילה דגים בשכבה אחת.מתבלים את הדגים קלות משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים את הפילה, צד העור למטה, בצלחת מוכנה.
4
אופים עד הדג הוא אטום לאורך, כ 8 דקות; להתחיל לבדוק לאחר כ 5 דקות כדי למנוע overcooking.הכן את הרוטב
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
במעבד מזון, לשלב את השום, פטרוזיליה, טרגון, שמן זית, רסק אנשובי ואת 1 Tbs. חומץ. תהליך עד חלקה, לעצור פעם או פעמיים כדי לגרד את הצדדים של קערת העבודה. מתבלים במלח, פלפל ועוד חומץ, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מעבירים את הדגים לצלחות בודדות, למעלה עם הרוטב ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
מגיש 4.עיבוד ממזון Williams-Sonoma Made Fast Series, Seafood, by Jay Harlow (Oxmoor House, 2007).
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס