מלית במחבת Bundt עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 694 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך חמאה, פתיתי פלפל, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו פאן הגרטי, פאן באניה, ו קינואה אחת פאן מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור המילוי: מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
3
מוסיפים את החמאה למחבת סאוט גדולה ומאפשרים להמיס מעל חום בינוני. לאחר מותך, מוסיפים את הבצלים, הגזרים והסלרי. מתבלים עם פתיתי מלח, פלפל ופלפל אדום ומערבבים לשלב. אפשר את הירקות לטגן עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הנקניק, מפזרים שוב מלח ופלפל ושוברים את הנקניק עם כפית עץ בזמן שהוא חומים, 7 עד 10 דקות. לאחר הנקניק מבושל דרך, לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
בעוד הנקניק הוא בישול, להכין את התנור העליון מלית על פי הוראות החבילה. כבה את החום והנח בצד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6
לרסס מחבת bundt עם ספריי בישול ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
7
מוסיפים את המילוי לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מוסיפים את הירקות המוקפצים ואת הביצים המוכות קלות למילוי וזורקים לשלב. באופן שווה לשפוך את המילוי לתוך מחבת מוכן ולחץ למטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
אופים עד השחמה על גבי, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
10
הסר מהתנור והנח בצד להתקרר לזמן קצר.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
1
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר ומכסים במים. מתבלים במלח והופכים את החום לגבוה. לאחר תפוחי האדמה מגיעים לרתיחה, לבשל עד מזלג מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים ומעבירים את תפוחי האדמה דרך ריסר תפוחי אדמה לקערה. מוסיפים קצת קרם מחומם עד עקביות עבה, שמנת ו pourable, הוספת שמנת לפי הצורך. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
מוסיף את החמוציות, סוכר, גרידת תפוזים ומיץ תפוזים לסיר. להפוך את החום בינוני ומבשלים עד חמוציות יש פרץ הרוטב מתעבה, כ 20 דקות. מתבלים במלח, מסירים מהחום, מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
גרידה כתומה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
כדי לשרת: לשחרר את המילוי מן הצדדים של המחבת עם סכין חמאה. מעל המחבת עם דוכן עוגה ולהפוך להתהפך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מקשטים עם פירה שמנת, רוטב חמוציות, בצל מטוגן ועירית. פרוסה, צלחת וטפטוף עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות
בצל מטוגן
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט